AGAWA

AGAWA

AGAWA  e компания, която започва своята дейност през 2014г. в Канада, като гаражен проект. Идеята се заражда между приятели, които прекарват по-голямата част от живота си, приключенствайки сред дивата природа. Вечерите прекарани пред огъня в дискусии на всеки детайл от екипировката, която ползват са многобройни и така се стига до заключението, че никой не е открил достатъчно добър вариант на един от най-важните инструменти в антуража на истинския любител на дивото къмпингуване, а имено трион, който е достатъчно компактен за пренасяне и в същото време способен да отреже с лекота дървата необходими за вечерен огън.

 

AGAWA разработват един от най-качествените и функционални сгъваеми триони, а имено BOREAL 21, който набира страшно голяма популярност сред любителите на дивото къмпингуване. Изработен изцяло в Канада, той остава бенчмарк на бранда като в последствие се произвежда в още два размера: BOREAL 15, който е по-компактният и лек вариант и BOREAL 24, който е най-големият и способен с лекота да повали цяло дърво. Компанията е тясно фокусирана върху производството на този продукт и екипът от опитни инженери, специалисти в инструментариума и индустриални дизайнери продължава да работи, за да предостави продукт с първокласно качество и дизайн.

 

В свободното си време всички от компанията продължават да прекарват времето си опознавайки дивите кътчета на северна Канада, плавайки по реките с канута в търсене на ново неопознавано място, където да прекарат още една вечер под открито небе, близо до топлината на вечерния огън.

 

Разгледайте официалният сайт на AGAWA!

Филтри
 1. Сгъваем трион AGAWA Canyon Boreal 21 Black Frame / Yellow Handle
  AGAWA Сгъваем трион AGAWA Canyon Boreal 21 Black Frame / Yellow Handle
  219.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Сгъваем трион AGAWA Canyon Boreal 21 Black Frame / Green Handle
  AGAWA Сгъваем трион AGAWA Canyon Boreal 21 Black Frame / Green Handle
  219.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри