• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!
Коледни Празници в CampingRocks
  1. Коледно настроение в магазин CampingRocks!

Коледни Празници в CampingRocks 18.12.2018

  • Share

Започна вече обратното броене до Коледа и Новогодишните празници! В CampingRocks през месец Декември винаги имаме специални изненади за нашите клиенти. 

 

Този месец ще се радваме да ви предложим нашата подкрепа при избора ви на хубав и оригинален подарък за вас, вашите близки и приятели, като така се надяваме да ви улесним и зарадваме. Как?

 

  • Специални Коледни намаления: За да зарадваме всички, през месец Декември преди празниците ще откриете страхотни намаления на любимите ви марки предлагани в магазин CampingRocks. Влезте в страницата ни с Промоции и със сигурност ще намерите нещо, което ще ви хареса :-)

 

  • Ваучери за подарък CampingRocks. Изработени ръчно, лично от нашия екип, предлагани в няколко дизайна и без ограничение в стойността. Може да закупите ваучер както от нашия магазин на ул. Николай Хайтов 2Б в гр. София, така и да го заявите онлайн или по телефона и да получите чрез куриер желания ваучер в рамките на един работен ден. 

 

  • Удължено работно време. За максимално удобство, през месец Декември 2018 г. в дните преди Бъдни вечер вратите на нашия магазин ще бъдат отворени един екстра час. Работното ни време от 21.12 (петък) до 23.12 (неделя) ще бъде от 10:00 ч. до 20:00.

 

  • Доставки по празниците. Нашите доставки на вашите онлайн поръчки ще продължават да бъдат максимално бързи, като ако направите поръчка до края на последния работен ден преди празниците (21-ви декември), пратката ще ви бъде доставена най-късно до 16 ч. на 22-ри декември (събота).

 

Пожелавам на всички весело и приятно изкарване на празниците! :-)