• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!
Dachstein Made in Bulgaria - Спомените се завръщат

Dachstein Made in Bulgaria - Спомените се завръщат 28.05.2019

  • Share

Спомените се завръщат! Една от най-традиционните марки в Европа за туристически обувки Dachstein подновява производството си в България!

 

Туристически Обувки Dachstein

Много от нас си спомнят леко грубите, кожени, зелени на цвят туристически обувки от 80-те години на известната австрийска фирма Dachstein, нали? Е, по онова време техният дизайн не беше толкова модерен, но сме чували от нашите клиенти определения като „вечни“, „удобни“, „сигурни“, „най-добрите" и още много други. Има дори хора, които още си ги ползват, 30 години по-късно! Тези обувки са истинска легенда сред планинарите в България.

 

Имаме удоволствието да ви съобщим, че след дълго прекъсване, производството на фирма Dachstein се завръща в България! От 2018 година фирмата започна да произвежда три от оснвните си модели  туристически обувки на територията на нашата страна. От този летен сезон на етикетите на моделите: Sonnblick GTXRamsau 2.0 GTX и Super Ferrata MC DDS пише Made in Bulgaria.

 

 

Туристически обувки Dachstein Sonnblick GTX      

 

Тази новина може само да ни радва, тъй като от една страна споменът за произвежданите през 80-те години туристически обувки у нас оживява, а от друга си пожелаваме все повече фирми, производители на туристическа екипировка да погледнат на България като на един надежден партньор при своето производство, който по нищо не отстъпва по качество и надеждност!

 

Пожелаваме успех и разширяване на обхвата на производство на Dachstein Made in Bulgaria - най-добрият и разнообразен набор от обувки за планинарство, туризъм, лов и свободно време.

 

Моделите туристически обувки, произведени в България, на австрийската марка Dachstein, като и още много други може да намерите в магазина на Campingrocks.bg.