Bergans of Norway за първи път в България

От началото на летния сезон на 2014 г. световната марка за туристическа екипировка и “outdoor” оборудване Bergans of Norway вече ще бъде представлявана и в България. CampingRocks.bg e първият официален представител на марката за страна от Източна Европа и ексклузивен доставчик у нас на най-известната норвежка марка за туристическо и къмпинг оборудване.

 

Началото на марката Bergans е поставено в далечната 1908 година, а днес тя е представлявана в над 20 държави от Централна и Западна Европа, САЩ и Азия. Компанията e производител и доставчик на широка гама от къмпинг и експедиционно оборудване, което включва палатки, спални чували и постелки, раници и дори сгъваеми канута. Под същия бранд се предлагат  едни от най-добрите и иновативни в света облекла за екстремни условия, планинарство, трекинг, лов, ски и сноуборд.

 

През този сезон CampingRocks.bg ще предложи на българския пазар едни от най-харесваните раници и облекла на Bergans, като целта ни е да разширим гамата от предлагани продукти до максимална степен. 

 

Всеки един клиент на CampingRocks.bg може да се възползва от отстъпките за лоялни клиенти, които предлагаме и да пазарува продуктите на Bergans of Norway на специални цени.

Назад към всички статии