Bergans of Norway започват сътрудничество с двама български планинари

От днес двама от най-добрите планински гидове в България, Емил Енчев и Венцислав Милушев, ще помагат на много други запалени планинари да достигат до най-красивите върхове и места по света с оборудване на най-добрата норвежка марка Bergans of Norway.

 

Знаейки колко е важно качественото и надеждно оборудване по време на планински преходи, Емо и Венци заложиха на една от най-старите и реномирани европейски марки в бранша – Bergans of Norway. Bergans притежават над 100 години опит в разработване и предлагане на туристическа екипировка и техническо облекло за планината и живота на открито и са спонсор на редица международни експедиции. Радваме се, че днес се поставя началото на едно партньорство между известната норвежка марка и двама млади български планирани.

 

Емо и Венци посетиха магазин CampingRocks, за да получат оборудването, изпратено от Bergans of Norway и да разгледат най-новите продукти за сезон пролет-лято 2016.

 

Ние от CampingRocks.bg с интерес ще следим пътешествията на Емо и Венци у нас и по света, а ако и вие желаете да се включите в някоя от техните екскурзии и да посетите някои от най-вълнуващите планински върхове може да се свържете с тях тук

Назад към всички статии