CampingRocks.bg – Е-Бизнес сайт на 2014 г.

CampingRocks.bg бе избран за сайт на годината в две категории на престижния конкурс „Български награди за уеб“ за 2014 г., организиран от Българска уеб асоциация (BWA).

 

Съревнованието се провежда в три панела – Бизнес уеб, Технологии и дизайн и Дигитален маркетинг, като всеки панел е разделен на няколко категории.

 

  • В панела „Бизнес уеб“ CampingRocks.bg бе класиран от журито като най-добър сайт в категория Е-БИЗНЕС. В тази категория се съревновавахме с някои от най-водещите компании в електронния бизнес - Technopolis, Maxtelecom, Handy, „Депозити с бъдеще“ от БНП Париба и други. Най-важният критерий за оценка бе „изживяването“ на потребителя, докато посещава сайта (UX и ползваемост), следван от креативността при разработването, съдържанието и дизайна на сайта.
  • Втората награда на CampingRocks.bg е в панел Технологии и дизайн, категория Електронна търговия. Журито оцени технологията, дизайна и ползваемостта при разработването на два сайта като най-добро от всички представени - Campingrocks.bg  и Megaparts.bg.

 

Конкурсът „Български награди за уеб“ се организира за шеста поредна година от Българска уеб асоциация (BWA). Целта му е да подкрепи професионализма в бранша и да стимулира развитието на нови трендове и професионални критерии при изработката на уеб продукти и услуги. От март до юни бяха оценени над 1000  проекта, а победителите бяха обявени на 13 юни 2014 г. на сайта: http://webawards.bg/projects/winners/

Назад към всички статии