Dachstein Made in Bulgaria - Спомените се завръщат

Спомените се завръщат! Една от най-традиционните марки в Европа за туристически обувки Dachstein подновява производството си в България!

 

Туристически Обувки Dachstein

 

 

Много от нас си спомнят   леко грубите, кожени,   зелени на цвят туристически обувки от 80-те години на известната австрийска фирма Dachstein, нали? Е, по онова време техният дизайн не беше толкова модерен, но сме чували от нашите клиенти определения като „вечни“, „удобни“, „сигурни“, „най-добрите" и още много други. Има дори хора, които още си ги ползват, 30 години по-късно! Тези обувки са истинска легенда сред планинарите в България.

 

Имаме удоволствието да ви съобщим, че след дълго прекъсване, производството на фирма Dachstein се завръща в България! От 2018 година фирмата започна да произвежда три от оснoвните си модели  туристически обувки на територията на нашата страна.

 

 

Туристически обувки Dachstein Sonnblick GTX      

 

Тази новина може само да ни радва, тъй като от една страна споменът за произвежданите през 80-те години туристически обувки у нас оживява, а от друга си пожелаваме все повече фирми, производители на туристическа екипировка да погледнат на България като на един надежден партньор при своето производство, който по нищо не отстъпва по качество и надеждност!

 

Пожелаваме успех и разширяване на обхвата на производство на Dachstein Made in Bulgaria - най-добрият и разнообразен набор от обувки за планинарство, туризъм, лов и свободно време.

 

Моделите туристически обувки, произведени в България, на австрийската марка Dachstein, като и още много други може да намерите в магазин CampingRocks.

Назад към всички статии