Фотоконкурс Campingrocks.bg 2013

Хубавите спомени от сезон 2013 са още пресни. За да си припомним още веднъж какви красиви, интересни и вълнуващи места и събития посетихме и преживяхме тази година, CampingRocks.bg кани всички къмпингари и любители на живота на открито да се включат  в традиционния вече  фотоконкурс на CampingRocks.bg за най-добра снимка за сезон 2013 г.

 

Ако имате хубава и интересна снимка от вашата ваканция, екскурзия, пътешествие или друга вълнуваща случка сред природата от тази година, изпратете ни я и участвайте в конкурса на CampingRocks.bg! Освен възможността да спечелите много награди и изненади, всички ние може да научим за нови и вълнуващи места за отдих, екскурзия и приключения на открито!

 

 

 

Правила:
Правилата на играта са лесни, а наградите големи:

 

 1. Изберете една или две от любимите ви снимки от тази година, на които си личи, че се сте сред природата, независимо дали сте на къмпинг, пикник, разходка или екскурзия. Всеки участник има право да се включи в конкурса с до две снимки.

 

 1. Изпратете ни снимките си на e-mail: [email protected], като добавите в съобщението:
 • кратък текст, относно това къде е направена снимката и друга информация, която считате за интересна или важна за преживяването ви;
 • име и телефон за връзка, за да се свържем с Вас, в случай, че сте сред печелившите.

 

 1. Вашите снимки ще бъдат публикувани в албум Фотоконкурс 2013 в интернет страницата на CampingRocks.bg, както и на фен страницата във Facebook, където нашите и вашите приятели могат да гласуват.

 

*CampingRocks.bg си запазва правото да не публикува снимки или да отстрани от конкурса такива, които сметне за тематично неподходящи, за които съществуват съмнения, че не са авторски, не принадлежат на подателя им или че са изкуствено манипулирани чрез споделяне от външни интернет страници.


Срок за участие:
В периода от 21 Октомври 2013 г. до 9 Декември 2013 г. (включително) може да изпращате снимки на адрес [email protected]. На 9 Декември 2013 г., точно в 24:00 часа, ще приключи играта и журито на Фотоконкурс 2013 ще преброи събраните харесвания от всяка снимка. Харесвания и снимки изпратени след тази дата няма да бъдат включени в фотоконкурса на CampingRocks.bg за най-добра снимка за сезон 2013 г.

 

 

Награди:
Награди ще спечелят 6 от публикуваните снимки във Фотоконкурс CampingRocks.bg 2013:

 • Tрите най-харесвани снимки (получили най-голям брой “like”) ще получат награди за първо, второ и трето място.
 • Изненадата тази година – други три снимки ще бъдат наградени от журито на фотоконкурса, в който участват екипите на „на Палатка” (http://www.facebook.com/naPalatka.bg) и „Слез От Колата, Качи Се На Колелото” (www.facebook.com/koleloty), както и на CampingRocks.bg. Журито ще избере три снимки, които са направили най-голямо впечатление на техните екипи и които са според журито най-оригинални, майсторски и интересни.

 
Всички шест печеливши снимки ще бъдат наградени след приключването на конкурса  с шест страхотни награди от CampingRocks.bg, а имено:

 

 1. Първа награда за снимката с най-много харесвания: Двуместна палатка Gelert Quickpitch Compact 2 Red
 2. Втора награда за снимката с най-много харесвания: Газов котлон Robens Vapor Base stove 3.9KW + газов контейнер
 3. Трета награда  за снимката с най-много харесвания:  Спален чувал Outwell Freeway
 4. Награда на журито: Спален чувал Coleman Xylo
 5. Награда на журито: Надуваемо легло Outwell Classic
 6. Награда на журито: Надуваем диван Easy Camp Movie Seat Double

 

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ УСПЕХ!

Назад към всички статии