☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Фотоконкурс “Вдъхновение за пътешествия с раница и палатка“ на CampingRocks!

На 10-ти ноември 2015 г. стартира ежегодният фотоконкурс на CampingRocks.bg. Тази година темата на конкурса е Вдъхновение за пътешествия с раница и палатка, като целта е участниците да покажат чрез снимките си как са изкарали почивката си, какви невероятни, красиви и интересни места са посетили и чрез личните си преживявания да вдъхновят и други да направят същото.

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Всеки участник може да участва само с една снимка, тази която според него показва най-добре незабравимите моменти от прехода, красотата от местата, където се е лагерувало, емоциите по време на преживяването на палатка. Снимката трябва преди всичко да бъде „вдъхновяваща” и да провокира желание за пътуване и къмпингуване. Заедно със своята снимка, участниците трябва да споделят къде е направена снимката и по своя преценка могат да разкажат и историята на преживяването.

 

Най-вдъхновяващите снимки според екипа на CampingRocks, тези, които ще ни накарат да искаме да хванем раницата и да отпътуваме към дестинацията от снимката, още на момента ще бъдат включени за участие. Участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат одобрявани само снимки, които отговарят на темата на конкурса „Вдъхновение за пътешествия с раница и палатка", т.е. снимки, които са заснети по време на пътешествия или къмпинг. Снимките, които не са по темата на конкурса или на които им липсва нужната доза вдъхновение няма да бъдат допускани в конкурса.

 

СРОКОВЕ:

Конкурсът ще бъде отворен за участие на 10.11.2015 г. и ще завърши на 11.12.2015 г.

Желаещите за участие в конкурса трябва да изпратят снимката си на адрес [email protected] не по-късно от 11.12.15 г.

Когато изпраща своята снимка за конкурса, всеки участник декларира и се съгласява, че:

  • в случай на одобрение неговата снимка ще бъде публикувана в специално създадена за конкурса галерия във Facebook страницата на CampingRocks.bg.
  • е единствен носител на авторските права върху изпратената снимка по смисъла на Закона за авторското право;
  • изпратената снимка не е участвала до момента във фотоконкурс, организиран от CampingRocks.bg
  • е съгласен  снимките да бъдат разпространявани чрез сайта и Facebook страницата на CampingRocks.bg;
  • взел е съгласието на лицата, чиито образи са на снимките, последните за бъдат  публикувани и разпространявани чрез сайта и Facebook страницата на CampingRocks.bg.

 

НАГРАДИ:

Наградени ще бъдат 3-те снимкикоито според екипа на Campingrocks.bg са провокира най-силно желание за пътешествия и къмпингуване. Снимките ще бъде избрани измежду всички публикувани снимки във Facebook страницата на Campingrocks до 24:00 часа на 11.12.2015 г. , без да се вземат предвид броя харесвания на публиката и фотографските способности на участника, заснел снимката.

 

НАГРАДИ ЗА ВДЪХНОВИТЕЛИТЕ:

Имената на тримата печеливши ще бъдат публикувани на 14.12.2015 г. в страницата нa CampingRocks.bg и Facebook, като още същият ден ще организираме томбола в нашия шоурум, където ще бъдат разпределени наградите между участниците.

 

Наградени ще бъдат и 3-те снимки, събрали най-много харесвания и споделяния във Facebook. За да се определи броя на харесванията и споделянията се взема предвид сбора на числата от „Харесвам“ и „Сподели“, които стоят под съответната снимка в галерията на CampingRocks.bg до 24:00 часа на 11.12.2015 г.

 

НАГРАДИ ЗА ИЗБОР НА FACEBOOK ПУБЛИКАТА:

Трите снимки с най-много много харесвания и споделяния във Facebook също ще бъдат наградени, като всеки един от техните автори ще получи като награда чаша за кафе или чай Outwell.  Имената на трите участника ще бъдат публикувани на 15.12.15  в сайта и Facebook страницата на CampingRocks.bg

 

От всички участващи снимки във фотоконкурса ще подберем още няколко от най-пленяващите снимки от всички участващи, които да изложим в шоурум-магазина на CampingRocks.bg в София. По този начин желаем да изразим благодарността си към приноса на фотографите в проекта ни за насърчаване и разпространяване на къмпингуването и техните снимки да продължават да вдъхновяват и след приключването на конкурса.

 

Албумът със снимките на участниците може да видите ТУК!

 

ЗА ОЦЕНЯВАЩИТЕ:

CampingRocks.bg e магазин предлагащ продуктите на водещи марки за къмпинг и туристическо оборудване. Ние се стремим не само да предлагаме качествено и надеждно оборудване на любителите на преживяванията и живота на открито, но и да насърчаваме и разпространяваме идеята за този начин на почивка сред природата. Оценяващият екип на CampingRocks.bg за фотоконкурса „Вдъхновение за пътешествия с палатка и раница “ абсолютно безпристрастно и обективно ще избере снимката, която провокира най-силно желание за пътешествия и къмпингуване.

 

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ УСПЕХ!

Назад към всички статии