☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Коледни Празници в CampingRocks

Започна вече обратното броене до Коледа и Новогодишните празници! По традиция в CampingRocks през месец Декември винаги имаме специални изненади за нашите клиенти. 

 

Този месец ще се радваме да ви предложим нашата подкрепа при избора ви на хубав и оригинален подарък за вас, вашите близки и приятели, като така се надяваме да ви улесним и зарадваме. Как?

 

  • Специални Коледни намаления: За да зарадваме всички, през месец Декември преди празниците ще откриете над 1000 страхотни намаления на любимите ви марки предлагани в магазин CampingRocks. Влезте в страницата ни с Промоции и със сигурност ще намерите нещо, което ще ви хареса :-)

 

  • Коледна Томбола: Всички, посетили физическия магазин CampingRocks на адрес гр. София, жк. Изток на ул. Николай Хайтов 2, имат шанс да спечелят награда: участие в еднодневен планински преход за Вас и ваш спътник, организиран от нашите приятели и партньори от TrekMania (www.trek-mania.com). Участието Ви не е обвързано с покупка. Повече подробности относно официалните правила за участие в Томболата на магазин CampingRocks може да прочетете тук: ПРАВИЛА

 

  • Ваучери за подарък CampingRocks. Изработени ръчно, лично от нашия екип, предлагани в няколко дизайна и без ограничение в стойността. Може да закупите ваучер както от нашия магазин на ул. Николай Хайтов 2Б в гр. София, така и да го заявите онлайн или по телефона и да получите чрез куриер желания ваучер в рамките на един работен ден. 

 

  • Удължено работно време. За максимално удобство, в делничните дни през периода 02.12.19 - 23.12.19 магазин CampingRocks ще работи с увеличено работно време от 10:00 ч до 20:00 ч. На 24.12 (вторники 31.12 (вторниксъщо ще работим от 10:00 ч. до 14:00.

 

  • Доставки по празниците. Нашите доставки на вашите онлайн поръчки ще продължават да бъдат максимално бързи, като ако направите поръчка до 16:00 часа на 23 декември (понеделник), тя ще бъде доставена на на 24 декември (вторник).

 

Пожелаваме на всички весело и незабравимо изкарване на празниците! :-)

 

Назад към всички статии