На пътешествие с CampingRocks.bg от Дуранкулак до Резово

Днес е петък, седмицата е на приключване и хубавата новина е, че изгледите за следващата седмица са за по-слънчево и спокойно време, без прекалено много дъжд, гръмотевици и ураганен вятър. Крайно време е лятото да се отприщи, а с него да започнат истинските къмпинг емоции и дългоочакваната лятна почивка на море.

 

Ние от CampingRocks.bg се стремим не само да предложим на любителите на къмпингуването едно от най-качественото и надеждно оборудване, но и максимално да улесним подготовката за къмпинг почивката. Затова през следващата седмица наш представител ще пропътува разстоянието от София до морето и ще посети над 20 къмпинга от Дуранкулак до Резово. Ще започнем пътешествието ни на Джулая (вторник) и до следващата събота (5 юли) ще ви държим в течение какво се случва по българските черноморски къмпинги, ще ви даваме актуална информация за условията за настаняване на кемпери, каравани и палатки, ще ви запознаем с цените за 2014 г. Надяваме се, че с тази информация ще може да организирате почивката си по най-добрия за вас начин.

 

Това обаче не е всичко!!! Най-големите наши фенове ще могат да участват в конкурс „Познай кой е този къмпинг“. Всеки ден на нашата фейсбук страница нашият представител ще публикува снимки от къмпингите, които е посетил. Победител в конкурса ще е онзи от вас, който даде най-много верни предположения. Единственото и най-важно условие е да давате отговорите си до полунощ на деня, в който са публикувани снимките.  Печелившият ще бъде награден от CampingRocks.bg с грамота „Познавач на българските къмпинги“ и …

 

Гответе се за една седмица, изпълнена със слънчеви емоции, вълни, морски бриз и много къмпинги! Очакваме вашето участие в играта на фейсбук страницата ни в Facebook!

Назад към всички статии