Победителите в Познай кой е този къмпинг

Ето, че дойде време да обявим финалистите в играта „Познай кой е този къмпинг", организирана от CampingRocks.bg от 1 до 11 юли 2014 г. 

 

Играта „Познай кой е този къмпинг“ е част от инициативата на CampingRocks.bg за проучване на условията и цените на къмпингите по Черноморието през сезон 2014г. През периода 1 - 6 юли бяха посетени общо 23 къмпинга, от които екипът на CampingRocks.bg представи снимки от 12 къмпинга за разпознаване в играта. В надпреварата за разпознаването на снимките участие взеха 63 души, 15 от които дадоха отговор за повече от един къмпинг.

 

Най-активен в разпознаването бе Митко Димитров, който даде 8 верни отговора. За активното участие и отличното познаване на къмпингите по Черноморието Митко получава Комплект ножове с дъска за рязане Outwell и грамота „Познавач на българските къмпинги – І място“, която дава право на 10% отстъпка при пазаруване от CampingRocks.bg.

 

В надпреварата Митко е следван от Ценка Дюлгярова, която даде 5 верни отговора. Ценка получава грамота „Познавач на българските къмпинги – ІІ място“, която също дава право на 10% отстъпка в CampingRocks.bg.

 

Третото място в надпреварата е поделено между трима души. Това са Даниела Йорданова, Михаил Стоянов и Мирослав Димитров. Тримата получават грамота „Познавач на българските къмпинги – ІІІ място“ с право на отстъпка от 5% в магазина.

 

Отстъпките за печелившите важат за неограничен брой покупки до 31.12.2014 г. и не могат да бъдат начислявани единствено за продукти в промоции или такива, изчерпани от наличност!

 

Честито на печелившите! Ето и тяхните грамоти: 

 

Грамота за Митко Димитров

Грамота за Ценка Дюлгярова

Грамота за Даниела Йорданова

Грамота за Михаил Стоянов

Грамота за Мирослав Димитров

Назад към всички статии