Победители във Фотоконкурс 2013г. на CampingRocks.bg

CampingRock.bg има удоволствието да информира всички свои фенове и любители на живота на открито, че от 2014 г. CampingRock.bg официално ще представя продуктите на Trimm в България, една от най-успешните и модерни чешки марки за къмпинг и туристическа екипировка.

 

Марката Trimm цели да предлага продукти по най-дория начин - правилен баланс по отношение на качество и цена. С над 14 години опит на пазара за спортни и туристически продукти, чешката марка Trimm е вече добре позната от къмпингари, рибари, планинари, скиори, пътешественици и туристи. Продуктите на Trimm са на световно ниво и се предлагат в над 20 страни и в 3 различни континента - Европа, Азия и Америка.

 

Чешката марка Trimm предлага широка гама от палатки и спални чували за къмпинг и експедиции, надуваеми постелки и шалтета, туристически и спортни раници, разнообразни къмпинг и туристически аксесоари, както и туристическо облекло за планинари, къмпингари, скиори и сноубордисти.

 

През тази година в CampingRocks.bg ще може да откриете голяма част от най-добрите и харесвани продукти на Trimm, като очакваме всички предлагани от нас продукти да са налични при нас в началото на пролетта.

 

За по-нетърпеливите и тези от вас, които обичат най-изгодните оферти CampingRocks.bg  предлага възможността да си резервирате продукт на Trimm още сега!.

Както за всички останали продукти, представени на сайта на CampingRocks.bg, които не са все още налични на склад в момента, резервацията на даден продукт вие гарантира:

  • че ще получите този продукт веднага, след като е наличен в CampingRocks.bg и няма опасност да бъде изчерпан;
  • ще получите преференциална цена с 10% отстъпка, независимо кой метод на плащане сте избрали.

 

Повече за опцията резервирай сега може да видите тук!

Разгледайте официалната страница на марката Trimm тук!

Назад към всички статии