За хора със свободен дух

Ако в момента се намирате някъде по Южното крайбрежие – между плажовете Градина и Арапя, и търсите къмпинга с най-щурото плажно парти, ето къде ви препоръчваме да се отбиете:

-          днес, 12 август – къмпинг Юг

-          утре, 13 август – къмпинг Китен

-          петък, 14 август – къмпинг Южен бряг (Градина).

На тези места се провежда един от най-мащабните Къмпинг турове по Черноморието под надслов „За хора със свободен дух”. Той е организиран от Great Wall, Петрол и Леденика за всички неуморни къмпингари, които намират удовлетворение, почивайки сред природата и за които е важно да бъдат по-близо до нея; за тези, които откриват щастието в това да заспиват под звездите и да се будят с първите слънчеви лъчи.

 

Къмпинг тура вече премина през къмпингите Южен бряг и Арапя – Тополите и зарадва всички присъствали с много студена бира, игри и атрактивни награди. В оставащите дни до края на седмицата и вие може да станете част от емоцията на хората със свободен дух или пък да се включите във фотоконкурса „Най-запален къмпингар” като споделите снимка от някое от събитията или просто тематичен кадър на незабравим момент от своята ваканция на фейсбук страницата на Great Wall чрез специално създаденото приложение.

 

Снимката, събрала най-много харесвания, ще спечели автомобил Great Wall, готов за къмпингуване. Колата ще бъде предоставена на печелившия участник за период от една седмица с пълен резервоар и пълно къмпинг оборудване - палатка, спални чували, хладилна чанта, барбекю сет, осигурени от Петрол. А за да е още по-забавно и 18 литра бира Леденика.

 

Какво чакате още?! Ще се видим там! :-)

Назад към всички статии