Бутилка за вода с филтър Lifestraw Go 1-Liter Icelandic Blue

Бутилката за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter Icelandic Blue с вместимост 1 литър включва революционния филтър за пречистване на вода на LifeStraw, както и допълнителна капсула с активен въглен, която пречиства водата и от хлор, премахва лошия вкус и мирис и позволява да консумирате безопасно вода за пиене от всякакви водоеми.

Виж пълното описание
Цена
119.00 лв. с ДДС
Цвят
Бутилка за вода с филтър Lifestraw Go 1-Liter Icelandic Blue Бутилка за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter Laguna Teal Бутилка за вода с филтър Lifestraw Go 1-Liter Terrace Green
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Бутилката за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter Icelandic Blue с вместимост 1 литър включва революционния филтър за пречистване на вода на LifeStraw, както и допълнителна капсула с активен въглен, която пречиства водата и от хлор, премахва лошия вкус и мирис и позволява да консумирате безопасно вода за пиене от всякакви водоеми.

 

 

Бутилка за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter Icelandic Blue  Пречистена вода с бутилка за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter

 

 

Бутилката за вода с филтър LifeStraw Go използва т.нар Go 2-Stage Filtration, тъй като пречиства водата по 2 различни начина. Тя използва революционният филтър на LifeStraw - лесна за използване сламка, която може да пречисти до 4000 литра вода от различни водни източници, без да е необходимо да я преварявате или да използвате пречистващи таблетки или UV лампa за целта. Този филтър е мембранен, като във вътрешността си притежава множество „кухи влакна” във формата на спагети, които са надупчени с изключително фини пори с диаметър от 0,2 микрона (500 пъти по-малък от този на човешкия косъм).  Системата за пречистване на вода LifeStraw е базирана на механично пречистване, т. нар. микрофилтрация, чрез която се задържат химични вещества, хербициди, пестициди, седименти, опасни метални прашинки, бактерии, паразити и примеси, като по този начин освен, че се пречиства водата до степен годна за пиене, се подобрява нейният вкус и се намалява мътността.

 

Този вид филтър на Lifestraw за пречистване на вода е доказано много ефективен като бързо и лесно отстранява до 99,9999 % от бактериите и 99,9 % от паразитите, намиращите се във водата, като ешерихия коли, кампилобактер, вибрио холере, псевдомонас аеругиноза, шигела и салмонела.  След като филтърът стане негоден за употреба, той автоматично се запушва, така че да се предотврати неефективното му използване и може да се замени с нов резервен филтър на LifeStraw.

 

Филтър на бутилка за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter  На път с бутилка за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter

 

В допълнение в бутилката на LifeStraw Go е добавен и втори филтър под формата на капсула с активен въглен. Този допълнителен филтър спомага да се отстрани от водата хлор и органични химически вещества, като подобрява вкуса на водата и премахва всякакъв лош мирис до 100 литра вода.

 

Бутилката за вода с филтър LifeStraw Go е изключително удобно решение за всеки поел на път и екскурзия тъй като ви позволява да имате достъп до питейна вода по всяко време. С помощта на LifeStraw може да пиете вода директно от реката, потока или чешма, без да се притеснявате дали водата е годна за пиене.

 

Начин на живот с бутилка за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter  В автомобила с бутилка за вода с филтър LifeStraw Go 1-Liter

 

Създаден за да помага по време на природни бедствия и в страни от третия свят, където наличието на годна за пиене вода е силно ограничено, днес филтърът за вода LifeStraw е използван от милиони хода по света и е считан за едно от 10-те неща, които ще променят начина ни на живот. Чрез закупуването на продукт на LifeStraw всеки от нас допринася за подобряване на условията на живот в училищата в Африка, като част от средствата отиват за осигуряването на пречистващи водата филтри с голям капацитет.

Детайли
 • Бутилка за вода с филтър LifeStraw
 • Двустепенна филтрация на водата
 • Комплект филтър за вода LifeStraw и персонална бутилка за вода
 • Мембранен филтър под формата на сламка пречистващ до 4000 литра вода
 • Отстранява до 99.9999 % от бактериите и 99.9 % от паразитите намиращите се във водата
 • Намалява мътността на водата и подобрява нейният вкус
 • Филтър с изключително фини пори с диаметър от 0.2 микрона
 • Капсула с активен въглен пречистващ до 100 литра вода
 • Пречиства водата от хлор, органични химически вещества и премахва лошия вкус и мирис
 • Бутилката не съдържа бисфенол (BPA)
 • Практичен отвор за пиене със сламка - удобнo за пиене
 • Лесна за почистване, бутилката може да се слага в съдомиялна машина, след като се отстрани филтъра
 • Устойчива и олекотена конструкция
 • Материал бутилка: Тритан
 • Капацитет: до 4000 литра вода
 • Обем: 1 л
 • Тегло: 268 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Бутилка за вода с филтър Lifestraw Go 1-Liter Icelandic Blue
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Бутилка за вода с филтър Lifestraw Go 1-Liter Icelandic Blue
Бутилка за вода с филтър Lifestraw Go 1-Liter Icelandic Blue