Бутилка за течност Picture Organic WWF Hampton Bottle Black 2023

Бутилката за течности Hampton на френската марка Picture Organic е с вместимост от 750 мл., изработена е от неръждаема стомана и има красива дървена капачка на винт, която включва дръжка за закачане към екипировка. Един изключително полезен и функционален аксесоар по време на преходи, пътувания, спорт или къмпинг. Този модел бутилка за многократна употреба е създадена в партньорство с водещата световна неправителствена организация за опазване на околната среда: WWF.

Виж пълното описание
В наличност
SKU
ACC133B
Цена
39.00 лв. с ДДС
Цвят
Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle White Climate Change 2023 Бутилка за течност Picture Organic Hampton Bottle Cedar Wood 2023 Бутилка за течност Picture Organic WWF Hampton Bottle Black 2023 Бутилка за течност Picture Organic Hampton Bottle Metal Mat 2023
Доставка
Поръчай сега и получи вторник, 3 октомври 2023 г.
Добави в любими
Описание

Стилни, различни, с уникален дизайн и невероятни материи, Picture Organic са френски бранд, който стартира своето производство през 2008 г и само за 5 години успява да впечатли пазара и да спечели множество награди и отличия. Maрката фокусира енергия и нестихващо желание за създаване на устойчиви и екологично чисти продукти с минимално влияние върху природата – техният слоган RIDE, PROTECT and SHARE изразява любовта към спорта, която е съчетана с грижата за всички красиви места, които посещаваме с любимите си хора благодарение на него.

 

             

 

Бутилката за течности Hampton на френската марка Picture Organic е олекотена и компактна, така че да бъде подходяща за носене на вода или други течности по време на туризъм и други видове спорт сред природата. Този модел бутилка на Picture е с вместимост от 750 мл. и може да се пълни с вода или с други течности. Изработена е от неръждаема стомана, не съдържа бисфенол (BPA), така че да не променя вкуса на водата и да отговаря на всички стандарти за съхранение на храни и напитки. Бутилката Hampton предлага средно голям отвор за по-лесно пълнене и почистване, като пристига снабдена с красива дървена капачка на винт.

 

Бутилка от неръждаема стомана Hampton е предвидена за многократна употреба и допринася  да се намали използването на пластмасови бутилки, които замърсяват околната среда и често са неприятна гледка, когато сме сред природата.

Детайли
 • Бутилка за течности от неръждаема стомана
 • Дървена капачка на винт с дръжка за закачане към раницата
 • Стандартно широко гърло
 • BPA free
 • Материал: 100% неръждаема стомана
 • Обем: 0.75 л
 • Тегло: 240 гр
 • BPA free
 • Материал: 100% неръждаема стомана
 • Обем: 0.75 л
 • Тегло: 240 гр
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Бутилка за течност Picture Organic WWF Hampton Bottle Black 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Бутилка за течност Picture Organic WWF Hampton Bottle Black 2023
Бутилка за течност Picture Organic WWF Hampton Bottle Black 2023