Чанта за снегоходки Tubbs Snowshoe Flex Tote

Чантата за снегоходки Snowshoe Flex Tote на марката Tubbs осигурява най-добрият начин за съхранение и транспорт на вашите снегоходки Tubbs от серията Flex. Този модел чанта е направен за съхранение на чифт снегоходки от серията Flex на Tubbs с размери 22" и 24".

Виж пълното описание
Цена
-18%
Специална цена 45.00 лв. Обикновена цена 55.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи събота, 20 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Чантата за снегоходки Snowshoe Flex Tote на марката Tubbs осигурява най-добрият начин за съхранение и транспорт на вашите снегоходки Tubbs от серията Flex. 

 

Когато става въпрос за транспортиране или съхранение на вашите снегоходки Tubbs Flex, чантата Snowshoe Flex Tote гарантира пълноценна защита, удобен дизайн и лесна употреба.

 

Този модел чанта е направен за съхранение на чифт снегоходки от серията Flex на Tubbs с размери 22" и 24". Чантата е снабдена със здрав цип по цялата дължина, позволяващ широко отваряне и лесен достъп при изваждане или прибиране на снегоходките. Наличието на отворен мрежест прозорец от едната страна на чантата позволява на снегоходките да дишат и да изсъхват по време на транспорт, за да бъдат готови за следващото ви зимно приключение. Чантата за снегоходки Snowshoe Flex Tote притежава челна дръжка за пренасяне, както и велкро ленти от едната страна, служещи за закрепване на щеки или закачане на чантата към туристическа раница.

 

С подсилена конструкция и удобна форма чантата за снегоходки Snowshoe Flex Tote осигурява практично и удобно решение за съхранение и транспорт на вашите снегоходки Tubbs Flex. 

Детайли
  • Чанта за транспорт на чифт снегоходки от серия Flex, както и чифт щеки
  • Лесен достъп чрез пълно отваряне с цип
  • Мрежа от едната страна за съхнене на снегоходките
  • Челна дръжка за носене
  • Велкро ленто за закрепване на щеки или прикачане към туристическа раница
  • Подходяща за снегоходки Tubbs, серия Flex с дължина до 63 см.
  • Материя: 100% подсилен полиестер
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Чанта за снегоходки Tubbs Snowshoe Flex Tote
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Чанта за снегоходки Tubbs Snowshoe Flex Tote
Чанта за снегоходки Tubbs Snowshoe Flex Tote