Четириместна надуваема палатка Outwell Avondale 4PA 2023

Представяме ви четириместна надуваема палатка Avondale 4PA от датските специалисти в къмпинг екипировката Outwell. С тунелен дизайн, изграден от надуваеми камери за лесно и бързо разпъване и максимална устойчивост, високо и обемно антре с два входа и панорамни прозорци, както и две комфортни спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно, палатка Avondale 5PA е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да бъде подходяща както за море, така и за планина.

Виж пълното описание
Цена
-29%
Специална цена 1 999.00 лв. Обикновена цена 2 799.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи събота, 27 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви надуваема палатка Outwell Avondale 4PA на датските специалисти от Outwell. Avondale 4PA ще впечатли любителите на къмпинг туризма с надуваема конструкция, изградена от четири независими една от друга въздушни камери, благодарение на които разпъвате палатката изключително бързо и лесно. По този начин конструкцията придобива изключителна стабилност с възможност да устои на пориви на вятърa със скорост до 74 km/h. Всяка една камера е облечена в полиестерен ръкав, така че да бъде добре защитена и изолирана с цел да се сведе до минимум възможността от спукване.

 

С тунелен дизайн, изграден от надуваеми камери за лесно и бързо разпъване и максимална устойчивост, високо и обемно антре с два входа и панорамни прозорци, както и две комфортни спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно, палатка Avondale 5PA е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да бъде подходяща както за море, така и за планина.

 

Антрето на Avondale 4PA е обемно и достатъчно високо, така че да ходите изправени без да докосвате тавана. На всяка една от стените му са предвидени панорамни затъмнени прозорци за навлизане на допълнителна светлина, които могат да бъдат регулирани и затваряни при необходимост. Входовете са два - голям, фронтален, който може да отваряте частично или изцяло, както и страничен вход. Големият централен вход включва и цял комарник, който да ви гарантира абсолютна защита от насекоми, когато времето е горещо и решите да нощувате на отворени ципове.

 

 

 

Спалните помещения са две, изолирани от антрето и покривалото на палатката, с възможност да приютят до общо четири души и наречени Premier Bedroom поради това, че предлагат екстра височина и размери, както и затъмнени стени и покрив за спокоен сън по всяко време на денонощието. При желание могат да бъдат съединявани или пък разкачани за почистване като създателите на Avondale 4PA са решили да ги монтират фабрично, за да ви улеснят и спестят време, когато разпъвате палатката. Новата есктра тук са магнитните ленти на вратите на спалните помещения, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да ги затваряте и с ципове). 

 

 

 

 

Подът на Avondale е изцяло пришит към покривалото на палатката, така че да бъдете максимално защитени от метеорологичните условия и насекоми, а за оптималната вентилация в палатката се грижат двата входа, голям регулируем вентилационен отвор под страничния панорамен прозорец, както и вентилационни отвори в задната част на спалните помещения и външния плат. 

 

Подът е 100% полиетилен, пришит към основната материя, за да бъдете допълнително защитени срещу външните фактори. Avondale 4PA разполага и със специално добавен канал за окачване на осветителни тела, както и джобове за съхранение на лични вещи и ценности. Този модел включва още ред екстри и функционалности, които не само да направят ваканцията ви приятна и незабравима, но и максимално да ви доближат до комфорта на дома: функционална тента със стени пред главния вход за защита от слънце, вятър и дъжд, затъмнени панорамни прозорци в антрето, затъмнени стени и покрив в спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието, отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабелите, точки за закачане на фенери, джобове и др.

 

Разпъването и осигуряването на палатка Outwell Avondale 4PA отнема не повече от 20 мин., а създателите ѝ от Outwell са включили и здрав сак за съхранение и транспорт на палатката.

 

 

Детайли
 • Семейна надуваема палатка с капацитет за четири души (комфортно нощуват трима души)
 • Бързо и лесно построяване на конструкцията чрез надуване на въздушните камери
 • Допълнителни крепежни пръстени по протежение на въздушните камери, за да осигурят повишена стабилност при ветровити условия
 • Два входа (голям централен вход, който може да отваряте и затваряте изцяло и цял комарник за защита от насекоми) и страничен вход
 • Тента над централния вход, благодарение на която ще бъдете защитени при дъждовно време и ще се наслаждавате на сянка по време на летните жеги.
 • Спални помещения Premier Bedrooms - екстра голями и високи, с отлична вентилация и вход за електричество
 • Затъмнени стени и покрив на спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието
 • Магнитни ленти на вратите на спалните помещения, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно
 • Отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабели
 • Специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи
 • Затъмнени панорамни прозорци с покривала
 • Лепени шевове
 • Включена помпа с двоен режим за надуване и спадане
 • Сак за транспорт и съхранение
 • Конструкция: 4 независими въздушни камери 9 psi/0.6 bar / Рейка от стомана с диаметър 19 мм. за тентата над централния вход
 • Външен плат: Outtex 4000 (100% Полиестер оксфорд / тафета) с 4 000 мм. воден стълб
 • Плат на спални помещения: Дишащ 100% полиестер
 • Под: Двустранно третиран 100% полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
 • Размери в пакетирано състояние: 78 см. x 42 см. x 42 см.
 • Тегло: 27.3 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Четириместна надуваема палатка Outwell Avondale 4PA 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Четириместна надуваема палатка Outwell Avondale 4PA 2023
Четириместна надуваема палатка Outwell Avondale 4PA 2023