Четириместна палатка Outwell Blackwood 4

Четириместната семейна палатка Outwell Blackwood 4 е с вместимост за четири души (комфортно нощуват трима), високо и обемно антре с два входа с комарници, панорамни затъмнени прозорци, както и две спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно. Палатка Outwell Blackwood 4 е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да се представя отлично както за море, така и за планина.

Виж пълното описание
Цена
-13%
Специална цена 999.00 лв. Обикновена цена 1 149.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Четириместната семейна палатка Outwell Blackwood 4 е с вместимост за четири души (комфортно нощуват трима), високо и обемно антре с два входа с комарници, панорамни затъмнени прозорци, както и две спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно. Палатка Outwell Blackwood 4 е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да се представя отлично както за море, така и за планина.

Четириместна палатка Outwell Blackwood 4  Четириместна палатка Outwell Blackwood 4

Антрето на четириместната палатка Outwell Blackwood 4 е обемно и достатъчно високо, така че да ходите изправени без да докосвате тавана. На всяка една от стените му са предвидени панорамни затъмнени прозорци със завеси за навлизане на допълнителна светлина. В долната част на левия панорамен прозорец е разположен хоризонтален вентилационен отвор с комарник, който можете да държите отворен или затворен в зависимост от вашите предпочитания.

 

Входовете към антрето на палатка Blackwood 4 са два - голям, централен, който може да отваряте частично или изцяло, както и страничен вход с тента, който да използвате при дъждовно време. И двата входа са с добавени цели мрежи (комарници) за ефективно проветрение, защитени от навлизане на насекоми, когато лагерувате на по-горещи места.

 

Спалните помещения са две, самостоятелно обособени, с възможност да подслонят до четири души (комфортно нощуват трима души) и наречени Premier Bedrooms поради това, че са с екстра дължина, както и височина при входовете на спалните, достатъчна за възрастен човек да стои в изправено положение без да докосва тавана. Стените и таваните на спалните помещения са затъмнени, за да се наслаждавате на спокоен сън по всяко време на денонощието. Спалните Premier Bedrooms включват още голям мрежест вентилационен отвор в задната част, така че да нощувате максимално проветриво. При желание двете спални Premier Bedrooms могат да бъдат обединени и да образуват едно общо спално помещение. На входа на спалните помещения са добавени магнитни ленти, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да го затваряте и с ципове).

 

Четириместна палатка Outwell Blackwood 4  Четириместна палатка Outwell Blackwood 4

 

Подът в палатка Outwell Blackwood 4 е напълно водоустойчив, пришит към основната материя, за да бъдете допълнително защитени срещу представителите на околната среда. Специално добавен е и канал за окачване на осветителни тела, както и джобове за съхранение на лични вещи и ценности. Нова екстра е HookTrack System - специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи. Основната конструкция е изцяло подсилена от Duratec рейки от фиброво стъкло за допълнителна стабилност, а дизайнерите на Blackwood 4 са добавили екстра сила за точките с най-голямо натоварване по платовете и рейките.

 

Палатка Outwell Blackwood 4 включва още ред екстри и функционалности, които не само да направят ваканцията ви приятна и незабравима, но и максимално да ви доближат до комфорта на дома: затъмнени панорамни прозорци в антрето, затъмнени стени и покрив в спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието, комарници по вентилационните отвори и врати, отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабелите, точки за закачане на фенери, джобове и др. Разпъването и осигуряването на Blackwood 4 отнема не повече от 14-18 мин., а създателите ѝ от Outwell са включили и здрав сак за съхранение и транспорт, светлоотразителни шнурове с обтегачи, както и клинове за стабилно осигуряване на палатката.

Детайли
 • Семейна палатка с капацитет за четири души (комфортно нощуват трима души)
 • Два входа към антрето - централен и страничен с козирка с добавени цели мрежи - комарници за защита от насекоми
 • Спални помещения Premier Bedroom - екстра големи и високи, с отлична вентилация и вход за електричество
 • Затъмнени стени и покрив на спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието
 • Магнитна лента на вратата на спалните помещения, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да го затваряте и с цип).
 • Отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабели
 • Специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи
 • Затъмнени панорамни прозорци с покривала
 • Хоризонтален вентилационен отвор с комарник под левия панорамен прозорец
 • Лепени шевове
 • Включени клинове и шнурове за осигуряване на палатката
 • Сак за транспорт и съхранение
 • Конструкция: Duratec фиброво стъкло рейки с диаметър 8.5 мм. - 11-12.7 мм.
 • Външен плат: Outtex 4000 (100% Полиестер оксфорд / тафета) с 4000 мм. воден стълб
 • Плат на спални помещения: Дишащ 100% полиестер
 • Под: Двустранно третиран 100% полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
 • Размери в пакетирано състояние:  66 см. x 34 см. x 34 см.
 • Тегло: 16 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Четириместна палатка Outwell Blackwood 4
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Четириместна палатка Outwell Blackwood 4
Четириместна палатка Outwell Blackwood 4