Четириместна палатка Outwell Nevada 4PE 2023

Палатка Nevada 4PЕ продължава да бъде част от Premium колекцията на датската марка за висококачествено къмпинг оборудване Outwell. Една от най-класическите и разпознаваеми палатки на датския производител, Nevada 4P печели множество награди и конкурси в семейния клас къмпинг оборудване, като продължава да бъде една от най-продаваните и харесваните модели палатки на европейския пазар.

Виж пълното описание
В наличност
SKU
111317
Цена
-26%
Специална цена 1 319.00 лв. Обикновена цена 1 779.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 3 октомври 2023 г.
Добави в любими
Описание

Представяме ви палатка  Nevada 4PЕ от Premium колекцията на Outwell. Носителка на множество престижни награди за къмпинг екипировка, палатка Outwell Nevada 4PЕ e поредното доказателство за иновативното и рационално мислене на дизайнерите на Outwell.

 

Антрето на Nevada 4PЕ е изключително просторно и високо, така че да стоите напълно изправени, като на всяка една от стените му дизайнерите на Outwell са предвидили затъмнени панорамни прозорци за навлизане на допълнителна светлина, които могат да бъдат затваряни с предвидените за целта покривала. Входовете са два - екстра голям фронтален и страничен с добавен навес. Благодарение на двата входа си гарантирате по-голяма мобилност, особено при лошо време, както и допълнително проветрение през горещите летни дни, като за целта са включени и комарници (мрежи), за да бъде защитена вътрешността на палаткатата от навлизане на насекоми.

 

Спалните помещения са две, самостоятелно обособени, с възможност да подслонят до четири души и наречени Ambassador Master Bedrooms поради това, че са с екстра големи размери, височина, достатъчна за възрастен човек да стои в изправено положение без да докосва тавана дори и в най-задната част на помещенията. Спалните Ambassador Master Bedrooms са затъмнени с цел пълноценна почивка дори и през деня с предвиден отвор за прокарване на електричество в тях и възможност да ги обединявате в едно общо спално помещение с площ 6 кв.м.

 

Датските конструктори от Outwell добавят няколко нови екстри към високите си класове палатки, включително и в Nevada 4PE. Една такава екстра са магнитните ленти на вратите на спалните помещения, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно. Друга нова екстра е специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи.

 

Основният под е изработен от водонепромокаем полиетилен и пришит към основната материя, за да бъдете допълнително защитени срещу метеорологичните условия и насекоми. Nevada 4PE разполага и със специално добавен канал за прокарване на електрически кабел в антрето и спалните помещения и окачване на осветителни тела, както и джобове за съхранение на лични вещи и ценности. Основната конструкция е изградена от Duratec рейки от фиброво стъкло, а дизайнерите на Otuwell са добавили екстра сила за точките с най-голямо натоварване по платовете и рейките.

 

Препоръчваме палатка Outwell Nevada 4PE на тези, които не желаят да правят компромиси по отношение на сигурност и удобство по време на ваканцията.

Детайли
 • Семейна палатка с капацитет за до четири души
 • С два входа с комарници - централен (екстра голям) и страничен с допълнителен навес
 • Двупосочни ципове на входовете, благодарение на които може да ги отваряте изцяло или частично
 • С две отделни спални помещения - Ambassador Master Bedrooms - екстра големи и високи спални помещения
 • Затъмнени тавани и стени на спалните помещения за спокоен сън дори и през деня
 • Специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи
 • Магнитните ленти на вратите на спалните помещения, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (възможността затваряне с цип също остава)
 • Отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабели
 • Затъмнени панорамни прозорци с покривала
 • Вентилационни отвори под панорамния прозорец и в задната част на палатката зад спалните помещения
 • Лепени шевове
 • Сак за съхранение и транспорт
 • Конструкция: Duratec фиброво стъкло рейки с диаметър 12.7 мм. / 11 мм. / Стоманена рейка: 16 мм.
 • Външен плат: Outtex 6000 Pro (100% Полиестер оксфорд) с 6 000 мм. воден стълб
 • Плат на спални помещения: Дишащ 100% полиестер
 • Под: Двустранно третиран 100% полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
 • Размери в пакетирано състояние: 73 х 37 x 37 см.
 • Тегло: 22.6 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Четириместна палатка Outwell Nevada 4PE 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Четириместна палатка Outwell Nevada 4PE 2023
Четириместна палатка Outwell Nevada 4PE 2023