Четка за обувки Grangers Footwear Brush

Grangers Footwear Brush е практична четка за почистване на много мръсни обувки, включително туристически модели с водоустойчива мембрана. Твърдият косъм, съчетан с удобна дървена дръжка и заострен край, предназначен за най-труднодостъпните и упорити замърсявания с кал и камъчета, правят четката универсална и изключително ефективна.

Виж пълното описание
Цена
19.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи петък, 26 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Обувките и особено туристическите обувки са най-трудната за почистване част от вашата екипировка, защото първи се сблъскват със суровите условия, на които сте подложени на пресечен терен – кал, пясък, прах, камъчета и тн. Поради това те често се захабяват твърде бързо и губят фабричните си характеристики, ако не ги поддържате по подходящ начин. Правилната поддръжка включва както използването на висококачествени формули за почистване и импрегнация, така и средствата за предварително „грубо“ почистване, които са много важни преди да пристъпите към специализиран препарат.

 

Grangers Footwear Brush е дървена четка с твърд косъм и заострен връх, който е предназначен за премахване на упорити замърсявания. Тя е чудесно средство за „грубо“ почистване преди да преминете към специализиран препарат. Четката може да се използва на всякакъв тип обувки, включително модели с водоустойчиви мембрани тип Gore-Tex и eVent.

 

След почистване с четката Grangers Footwear Brush препоръчваме използването на Grangers Footwear + Gear Cleaner за пълно възстановяване на свойствата и външния вид на вашите обувки.

Детайли
  • Специална четка за почисъване на обувки на Grangers
  • Твърд косъм
  • Заострен край
  • Подходяща за обувки с водозащитна мембрана
  • Подходяща за предварителното почистване на обувките преди пране или почистване с препарат
  • Maтериал: дърво
  • Maтериал: дърво
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Четка за обувки Grangers Footwear Brush
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Четка за обувки Grangers Footwear Brush
Четка за обувки Grangers Footwear Brush