Coghlans

Coghlans

Марката Coghlan’s  е световен лидер в разработката и производството на качествени и иновативни аксесоари за къмпинг, планинарство и туризъм. Създадена през 1959 година, семейната компанията Coghlan’s и до сега се намира в Уинипег, най-големият град на провинция Манитоба, централна Канада. В самото начало на съществуването си, компанията започва с поддръжка и сервиз на газови котлони и фенери (широко разпространени по онова време в Северна Америка), а след това разширява бизнеса си като предлага даване под наем и сервиз на палатки, къмпинг оборудване и аксесоари. В този начален период от съществуването си, един от създателите, Норм Коглан, установява, че голяма част от клиентите на компанията искат да препечат филийки хляб на своите газови котлони. Тогава Coghlan’s пускат на пазара използвания и до днес много практичен и харесван къмпинг тостер. От средата на шейсетте години до днес, канадската компания е продала над 7 милиона бройки от този хитро измислен тостер за газови котлони.

Днес, Coghlan’s дистрибутира своите продукти из целия свят, като канадската компания предлага на своите клиенти над 450 различни аксесоара, предназначени да направят почивката ви сред природата още по-приятна. Независимо от това какво занимание обичате да правите през свободното си време - къмпингуване, риболов, трекинг, планинарство или дори само релаксиращ пикник сред природата, канадската марка Coghlan’s винаги може да предложи нещо подходящо за вас.

Бъдете сигурни, че всеки продукт на Coghlan’s е качествен и надежден, тъй като канадската компания за къмпинг оборудване държи на доброто си име, градено години наред през последните пет десетилетия.

Разгледайте официалният сайт на Coghlan’s!

Филтри
Страница
 1. Пончо-дъждобран Coghlans Rain Poncho Blue
  Coghlans Пончо-дъждобран Coghlans Rain Poncho Blue
  17.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Пончо-дъждобран Coghlans Rain Poncho Orange
  Coghlans Пончо-дъждобран Coghlans Rain Poncho Orange
  17.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 3. Комплект настолни игри Coghlans 3 in 1 Tower Game
  Coghlans Комплект настолни игри Coghlans 3 in 1 Tower Game
  -16%
  Специална цена 38.00 лв. Обикновена цена 45.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 4. Комплект настолни игри Coghlans 3 in 1 Game Roll
  Coghlans Комплект настолни игри Coghlans 3 in 1 Game Roll
  -15%
  Специална цена 33.00 лв. Обикновена цена 39.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 5. Верига за заключване Coghlans Gear Lock 180 см
  Coghlans Верига за заключване Coghlans Gear Lock 180 см
  -33%
  Специална цена 33.00 лв. Обикновена цена 49.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 6. Звънче Coghlans Bear Bell Red
  Coghlans Звънче Coghlans Bear Bell Red
  12.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри
Страница