Дамска тениска от мерино вълна за бягане Devold Running Merino 130 Tee WMN Flood 2023

Дамската тениска за бягане Running Woman Tee на норвежкия производител Devold of Norway e направена специално за бягане. Tя е част от тяхната високотехнологична Running колекция, която се фокусира върху разработването на ултралеки, удобни и дишащи дрехи от мерино вълна в комбинация с Tencel материя от регенерирани целулозни влакна. 

Виж пълното описание
SKU
GO 293 219 B 422A-conf
Оценка:
5.0 5 1
Изчерпана наличност
Описание

Дамската тениска за бягане Running Woman Tee на норвежкия производител Devold of Norway e направена специално за бягане. Tя е част от тяхната високотехнологична Running колекция, която се фокусира върху разработването на ултралеки, удобни и дишащи дрехи от мерино вълна в комбинация с Tencel материя от регенерирани целулозни влакна. Този модел на Devold е изработен от 70% мерино вълна с тегло 130 гр./кв.м, а дебелината на влакното е едва 17.5 микрона, което прави дрехата изключително фина и приятна на допир. Наличието на 30% влакна от Tencel, помага материята по-ефикасно да отвежда генерираната влага, да бъде по-устойчива на износване и тениската да се разтяга във всички посоки.

 

Блузата за тичане има ергономичен дизайн, следващ извивките на тялото и дава осезаем комфорт и пълна свобода на движенията. Тя има стандартна яка, а за допълнително проветрение моделът е снабден с мрежести панели под мишниците и в зоната на гърба. Шевовете са стратегически позиционирани, така че да не дразнят и да ограничат риска от протриване - проблем, често срещан при много бегачи. 

 

С нежна материя, притежаваща уникалните свойства на мерино вълната, тениската за тичане Running Woman Tee на Devold е перфектен избор дори за вкусовете на най-взискателните дами като дава сигурна защита и комфорт при дълги бягания, състезания както и в ежедневните ви тренировки в зала или на лекоатлетичната писта.

 

Детайли
 • Дамска тениска за тичане и спорт на Devold
 • Специално разработена за бягане и високоинтензивни спортове - планинско бягане, състезания, ултрамаратони и ежедневни тренировки
 • Ултралека и фина на допир материя
 • Създава приятен охлаждащ ефект за кожата
 • Ергономичен дизайн
 • Шевове, позиционирани, така че да не водят до протриване
 • Мрежести панели под мишниците и в зоната на гърба
 • Бързосъхнеща материя
 • Не задържа неприятни миризми
 • Материал: 70% мерино вълна с тегло 130 гр./кв.м.; 30% Tencel материя от регенерирани целулозни влакна
 • Фибри: 17.5 микрона
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Дамска тениска от мерино вълна за бягане Devold Running Merino 130 Tee WMN Flood 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Дамска тениска от мерино вълна за бягане Devold Running Merino 130 Tee WMN Flood 2023
Дамска тениска от мерино вълна за бягане Devold Running Merino 130 Tee WMN Flood 2023