Дамски Снегоходки Tubbs Flex ALP 21W 2023

Flex ALP на американската марка Tubbs са един от най-усъвършенстваните модели снегоходки, осигуряващи перфектно сцепление при изкачване на сериозни върхове, но и гарантиращи стабилност при слизане. С модерна форма, олекотена технология и система за бързо и лесно обуване, Flex ALP позволяват да достигнете до всяка цел през зимата.

Виж пълното описание
Цена
-26%
Специална цена 389.00 лв. Обикновена цена 529.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Flex ALP на американската марка Tubbs са един от най-усъвършенстваните модели снегоходки, осигуряващи перфектно сцепление при изкачване на сериозни върхове, но и гарантиращи стабилност при слизане. С модерна форма, олекотена технология и система за бързо и лесно обуване, Flex ALP позволяват да достигнете до всяка цел през зимата.

 

Tubbs е и първата компания в света предлагаща снегоходки, специално разработени за жени. Специалистите от Tubbs разпознават различните нужди на мъжете и жените, като вземат предвид дължината на стъпалото, телосложението и други физиологични различия, така че да се избере оптималната ергономична форма при всеки модел снегоходка.

             

Дамските снегоходки Flex ALP 21" W на американската марка Tubbs са доказан и награден модел, който има отличен дизайн и редица технологични функционалности, така че сигурно и комфортно да може да преминете през всякакъв снежен терен и да изкачите повечето върхове.

 

Снегоходките Flex ALP са част от Flex серията на Tubbs, оборудвани с биомеханично проектирана и силно гъвкава задна част (Flex Tail). Тази технология позволява снегоходката да се огъва по естествен начин и да намали напрежението върху ставите на глезена, коляното и таза при по-продължително ходене. Цялата конструкция на снегоходката Flex ALP e силно гъвкава, позволяваща усукване в различни посоки и множество точки на сцепление между зъбците на снегоходката и снега.

 

             

 

Снегоходките Flex ALP са снабдени с асиметрично оформени автомати ActiveFit 2.0, които позволяват лесно и бързо монтиране и осигуряват стабилност, перфектен контрол и комфорт при ходене. Затягането става само с едно движение, чрез издърпване на двете каишки.

 

Снегоходките Flex ALP са изключително сигурни и надеждни при ходене при всякакъв вид снежен терен, включително фирнован сняг и при сериозни изкачвания и траверсиране. Оборудвани са с дълги извити 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед, както при изкачване, така и при слизане. На опашката на този модел снегоходка Tubbs има и допълнителни шипове за максимално сцепление, тогава когато се налага. Предните зъбци за катерене на ALP се наричат Viper 2.0 и представляват шест, специфично назъбени шипа, изработени от карбонова стомана и предвидени за изкачване на стръмни наклони. Повдигащата се на 19 градуса пета кокона ActiveLift™ 19°, е важна екстра, която улеснява изкачването на стръмни наклони и намалява натоварването върху прасеца и ахилеса.

 

Леки, удобни и с невероятно добро сцепление, снегоходките Flex ALP на Tubbs са перфектни за всякакъв терен и позволяват изкачване на сериозна денивелация в снежни условия с минимални усилия. 

Детайли
 • Дамски модел снегоходки с по-лека конструкция и по-къса форма
 • Високотехнологични, модерни и олекотени снегоходки за всякакви терени
 • Наградени с отличието "Gear of the Year" на американското списание Outside Magazine"
 • Подходящи за сериозни зимни преходи и различен терен, включително фирнован сняг и траверсиране
 • Гъвкава конструкция за удобство при ходене
 • Снегоходката следва естественото движение на крака, благодарение на FlexTrail технология
 • Асиметрично оформени автомати ActiveFLEX, които позволяват лесно и бързо монтиране, стабилност и перфектен контрол 
 • Подходящи за носене с различни туристически обувки
 • Дълги 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед
 • Малки шипове на опашката за максимална стабилност
 • 6 предни подвижни дълги зъбци Viper 2.0 от карбонова стомана за максимален контрол и отлично сцепление при стръмни наклони
 • Повдигаща пета кокона Active Lift 19°, улесняваща изкачванията по стръмните пътеки
 • Капацитет на натоварване: 75 кг. (човешко тегло + раница)
 • Тегло за чифт: 1.77 кг. (21")
 • Подходящ размер: 36EU/6US - 43EU/11US
 • Размери 21”: 19 х 53 см. (широчина х дължина)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Дамски Снегоходки Tubbs Flex ALP 21W 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Дамски Снегоходки Tubbs Flex ALP 21W 2023
Дамски Снегоходки Tubbs Flex ALP 21W 2023