☺Поръчайте сега! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 99.00 лв до 24 часа!☺

Дамски Снегоходки Tubbs Flex RDG 22 2023

Снегоходките Flex RDG на американската марка Tubbs са най-универсалните и лесни за ползване снегоходки, подходящи за разнообразни снежни преходи. С интегрирана BOA система за затягане моделът Flex RDG предлага изключителна сигурност и стабилност, независимо от обувките, с които се ползва.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Снегоходките Flex RDG на американската марка Tubbs са най-универсалните и лесни за ползване снегоходки, подходящи за разнообразни снежни преходи. С интегрирана BOA система за затягане моделът Flex RDG предлага изключителна сигурност и стабилност, независимо от обувките, с които се ползва.

 

Tubbs е и първата компания в света предлагаща снегоходки, специално разработени за жени. Специалистите от Tubbs разпознават различните нужди на мъжете и жените, като вземат предвид дължината на стъпалото, телосложението и други физиологични различия, така че да се избере оптималната ергономична форма при всеки модел снегоходка.

 

Дамските снегоходки Flex RDG 22" на американската марка Tubbs са универсален модел снегоходки, предназначени да се справят с най-разнообразни планински терени. Flex RDG са супер лесни за използване и осигуряват нужния комфорт и стабилност, за да може да проучвате и да се наслаждавате на планините през зимата.

 

Снегоходките Flex RDG са част от Flex серията на Tubbs, оборудвани с биомеханично проектирана и силно гъвкава задна част (Flex Tail). Тази технология позволява снегоходката да се огъва по естествен начин и да намали напрежението върху ставите на глезена, коляното и таза при по-продължително ходене. Цялата конструкция на снегоходката Flex RDG e силно гъвкава, позволяваща усукване в различни посоки, както и множество точки на сцепление между зъбците на снегоходката и снега.

 

Най-отличителната характеристика на снегоходките Flex RDG е наличието на интегрирана система за затягане BOA, което прави монтирането на тези снегоходки Tubbs изключително лесно, само с едно завъртане. Прецизната BOA система за затягане (широко използвана при обувките за сноуборд) позволява да пристягате снегоходката с една ръка чрез завъртане на специално обособен за това бутон. Връзките от BOA системата са директно свързани с каишката на петата, което гарантира прецизно фиксиране на цялото стъпало. За да освободите снегоходките от обувките е необходимо само издърпване на бутона на BOA системата.

 

Снегоходките Flex RDG се справят еднакво добре, както с равен снежен терен, така и с по-взискателни склонове. От долната страна снегоходката е оборудвана по цялата си дължина с извити 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед, както и с предни зъбци от карбонова стомана за контрол и добро сцепление при изкачване на наклони. Повдигащата се на 16 градуса пета кокона ActiveLift™ 16° е важна екстра, която улеснява изкачването на стръмни наклони и намалява натоварването върху прасеца и ахилеса.

 

Олекотени, компактни и снабдени с най-лесните за ползване автомати CustomWrap на Tubbs с BOA система, снегоходките Flex RDG са подходящ модел за всеки (начинаещ или напреднал), решил да се впусне в преходи в снега независимо от терена и крайната цел.

Детайли
 • Дамски модел снегоходки с по-лека конструкция и по-къса форма
 • Модерни, олекотени и универсални снегоходки
 • Подходящи за всякакъв терен
 • Гъвкава конструкция за удобство при ходене
 • Снегоходката следва естествено движение на крака, благодарение на FlexTrail технология
 • Иновативни автомати CustomWrap на Tubbs с интегрирана BOA система
 • Цялостно фиксиране на крака с едно движение
 • Подходящи за носене с различни туристически обувки
 • Удължени 3D назъбени релси, осигуряващи добро сцепление при твърд сняг или лед
 • Предни подвижни зъбци от карбонова стомана  за максимален контрол и добро сцепление при изкачване на наклони
 • Повдигаща пета кокона Active Lift 16°, улесняваща изкачванията
 • Капацитет на натоварване: 90 кг.
 • Тегло за чифт: 1.57 кг. (22")
 • Подходящ размер: 36EU/6US - 43EU/11US
 • Размери 22”: 20 х 56 см. (широчина х дължина)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Дамски Снегоходки Tubbs Flex RDG 22 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Дамски Снегоходки Tubbs Flex RDG 22 2023
Дамски Снегоходки Tubbs Flex RDG 22 2023