Дамски туристически обувки Dachstein Super Leggera Flow LC GTX WMN White

Дамските обувки Super Leggera Flow LC GTX са част от пролетно-лятната колекция текстилни туристически обувки на австрийката марка Dachstein. Изключително леки и изработени от устойчив нетъкан текстил, без шевове, които пасват идеално на всеки крак, Super Leggera Flow са снабдени с водустойчива и дишаща мембрана Gore-Tex Surround и притежават специална подметка с вентилационни канали Dachstein Flow. Ниска версия с удобна форма, Super Leggera Flow LC GTX е многофункционален спортно-туристически модел, подходящ за леки до средно-интензивни туристически преходи и ежедневна употреба.

Виж пълното описание
Изчерпан
SKU
575024140C-conf
Цена
Описание

Представяме ви Super Leggera Flow LC GTX WMN - ниска версия олекотена и дишаща дамска туристическа обувка на австрийската марка Dachstein. Този модел е част от колекцията текстилни обувки за туризъм Super Leggera, които не само изглеждат модерно, но осигуряват ненадминат комфорт и гарантират стабилност и защита по време на преходи и туризъм през пролетно-летните месеци. Туристическите обувки Super Leggera Flow LC GTX не само изпъкват сред останалите със страхотен дизайн и красиви цветове, но и с няколко високотехнологични решения, които правят този модел лек, дишащ, гъвкав, но и достатъчно стабилен, когато пристегнете връзките.

 

Използвайки високотехнологична прежда AeroKnit, формата на обувката е изработена от едно парче нетъкан текстил без да се използват шевове. Тази иновативна технология се използва за първи път при туристически обувки от Dachstein и дава възможност да се постигне форма, която да бъде удобна на всеки крак, максимално олекотена и едновременно с това здрава и надеждна за носене в планината. От друга страна производството на тези иновативни обувки може да бъде определено и като екологично, тъй като остатъчния материал от изработката им е в по-малко количество в сравнение с конвенционалните туристически обувки.

 

Моделът Super Leggera Flow е оборудван с мембрана Gore-Tex Surround, благодарение на което обувката е водоустойчива, а нивото на дишане на материята на обувката е повишено. Тази иновативна дишаща система допуска въздух и под ходилата с цел да увеличи комфорта при използване в по-топъл климат и при високи нива на активност. При употреба в мокри условия Surround системата можете да предизвика усещане за охлаждане във вътрешността на обувката, но поради наличието на мембраната Gore-Tex ходилата ви няма да се намокрят.

 

За да постигне още по-ефективно дишане, Dachstein разработва своя собствена подметка, наречена Flow Sole, която разполага с отвори от двете страни и специални вентилационни канали, позволяващи на въздуха да циркулира свободно от всички страни. Същевременно външният гумен слой на подметката осигурява отлично сцепление върху всяка повърхност. Цялата обувка е защитена с TPU термопластичен кант, която предпазва от износване и надраскване при ходене по каменист терен.

 

Ниската версия Super Leggera Flow LC WMN се отличава от всички останали модели и определено е една от най-добрите, леки и удобни обувки за трекинг, хайкинг, туризъм и разходки сред природата през пролетно-летните месеци. 

Детайли
 • Ниска версия иновативна дамска туристическа обувка на Dachstein
 • Супер леки и гъвкави туристически обувки, благодарение на уникална конструкция
 • Изработени от високотехнологична прежда AeroKnit без шевове
 • Формата на обувката е подходяща за всеки тип крак
 • Gore-Tex мембрана с технология Surround - водоустойчива защита и 360° дишане за ходилата
 • Еластични зони при езика
 • TPU термопластичен защитен кант
 • Подметка Dachstein Flow Sole с отвори и вентилационни канали за оптимално проветрение
 • Външният гумен слой на подметката осигурява отлично сцепление върху всяка повърхност
 • Горна част: Текстил AeroKnit и мрежа
 • Подплата: Gore-Tex Surround мембрана
 • Подметка: Dachstein Flow Sole
 • Тегло: 360 гр.(на обувка при размер EU 42)
 • Горна част: Текстил AeroKnit и мрежа
 • Подплата: Gore-Tex Surround мембрана
 • Подметка: Dachstein Flow Sole
 • Тегло: 360 гр.(на обувка при размер EU 42)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Дамски туристически обувки Dachstein Super Leggera Flow LC GTX WMN White
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Дамски туристически обувки Dachstein Super Leggera Flow LC GTX WMN White
Дамски туристически обувки Dachstein Super Leggera Flow LC GTX WMN White