Десетместна типи палатка Robens Klondike Grande

Десетместната палатка Robens Klondike Grande е палатка, перфектна за големи групи както и за семейства, които обичат широкото пространство, когато къмпингуват. Капацитетът на палатката е 10 човека, което я прави чудесна за фестивали и организирани мероприятия.

Виж пълното описание
Цена
-18%
Специална цена 2 349.00 лв. Обикновена цена 2 869.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Десетместната палатка Robens Klondike Grande е палатка, перфектна за големи групи както и за семейства, които обичат широкото пространство, когато къмпингуват. Капацитетът на палатката е 10 човека, което я прави чудесна за фестивали и организирани мероприятия.

 

Десетместна палатка Robens Klondike Grande  Десетместна палатка Robens Klondike Grande  

 

Конструкцията на Klondike Grande се състои от две основни алуминиеви рейки със секции с различни диаметри, изчислени по начин да не добавят екстра обем и тегло към палатката, но да бъдат достатъчна опора на куполовидната конструкция  в случай, че се налага да поема бури със силен вятър. Основната (централна) рейка се поставя в центъра на помещението и стига до върха на палатката, а другата (с форма на буква „А“) се монтира на входа като го обособява от вътрешната част.

 

Десетместна палатка Robens Klondike Grande  Десетместна палатка Robens Klondike Grande  Десетместна палатка Robens Klondike Grande

 

Покривалото на Klondike Grande е изработено от полипамук – плат, състоящ се от 65% памук и 35% полиестер. Полипамукът комбинира предимствата на памука и полиестера като предлага изключително висока степен на водонепромокаемост, температурна изолация (по-хладно в палатката при топло време и съответно по-топло в палатката при по-студено време отвън), както и дишащия ефект на плата, за да бъде избегнато образуването на конденз. За оптималната вентилация в палатката създателите на Klondike са предвидили мрежести прозорци с покривала на двете крила на входа, странични мрежести прозорци с покривала по стените на палатката, както и изцяло мрежест панел с качулка при върха, която вие имате възможност да контролирате чрез специално добавени за целта обтегачи и по този начин да избирате желаната степен на вентилация в палатката.  Ефектът, който се получава, е навлизане на по-хладен въздух от основата на палатката, който избутва по топлия навън през върха и така неутрализира до минимум възможността от образуване на конденз.

 

Печка в шестместна типи палатка Robens Klondike  Готвене в шестместна типи палатка Robens Klondike

 

И тъй като това е истинско типи, предназначено за използване дори и в по-студено време, създателите на Klondike Grande са предвидили възможност във вътрешността да бъде монтирана печка за палатка. При върха е добавен и специален ръкав за изход на комин, който да затягате според диаметъра на комина или изцяло да затваряте, ако не използвате печка в палатката.

 

Отвор за комин в шестместна типи палатка Robens Klondike  Вентилация в шестместна типи палатка Robens Klondike

 

Подът в Klondike Grande е изработен от полиестер (Oxford polyester) с 210T (преплетени вертикално и хоризонтално 210  нишки (threads) в един квадратен инч), което определя изключителната му плътност и е гаранция за дългогодишната му употреба при правилно стопанисване. Част от пода не е пришит към основната материя , а се свързва към нея чрез двойни непромокаеми ципове, така че да можете да го разкопчавате и навивате, когато е необходимо да обособите зона за обувки или да поставите печка.

 

Оборудвана с всички системи и екстри за издържливост при вятър и дъжд, палатка Robens Klondike Grande е олицетворение на екзотичния и романтичен начин на къмпингуване, който в последните години е по-известен и като „глемпинг“. Освен, че ще бъдете максимално защитени срещу елементите на времето и околната среда, Klondike Grande ще допринесе за върховното изживяване по време на къмпинг ваканцията.

Детайли
 • Типи (куполовидна) конструкция
 • С капацитет за десет души
 • Един вход
 • Вентилационни панели с покривала на двете крила на входа
 • Вентилационни панели с покривала на страничните прозорци
 • Вентилационни мрежи на върха
 • Качулка с обтегачи при върха за отваряне или затваряне на вентилационните панели
 • Ръкав с шнурове за инсталиране на комин (печка в палатката)
 • Поли над страничните прозорци за предпазване от вода
 • Под с ципове (възможност за сваляне и почистване)
 • Рейки: Анодизиран алуминий (Централна рейка 52.0 мм. -30.8 мм. диаметър / Рейка при входа 22 мм. диаметър с форма на буквата „А“)
 • Покривало: Полипамук HydroTex (65% памук / 35% полиестер)
 • Под: 100% полиестер, 210Т Oxford Polyester с 5000 мм. воден стълб
 • Размери в прибрано състояние:  92 см. x 35 см.
 • Тегло: 21.1 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Десетместна типи палатка Robens Klondike Grande
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Десетместна типи палатка Robens Klondike Grande
Десетместна типи палатка Robens Klondike Grande