Двойна самонадуваема постелка Outwell Dreamhaven Double 15.0 см

Двойната самонадуваемата постелка Dreamhaven 15.0 е една от най-удобните и стилни постелки за спане на пазара, като включва множество подобрения спрямо предходни модели на датския лидер в къмпинг оборудването Outwell. С висока R-стойност от 6.7 този модел е подходящ за целогодишна употреба, като предлага широка правогълна форма, специален 3D дизайн с дълбок профил, подсигурен от хоризонтални въздушни канали, които не се огъват при натиск и позволяват по-бързо и лесно надуване. Новоразработеният Outwell FHF (Flat High-Flow) вентил осигурява по-голям въздушен поток за надуване - спадане и позволява самонадуването да става по-ефективно.

Виж пълното описание
Цена
-21%
Специална цена 529.00 лв. Обикновена цена 669.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи събота, 20 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Двойната самонадуваемата постелка Dreamhaven 15.0 включва множество подобрения спрямо предходни модели на датския лидер в къмпинг оборудването Outwell. С висока R-стойност от 6.7 този модел е подходящ за целогодишна употреба, като предлага широка правогълна форма, специален 3D дизайн с дълбок профил, подсигурен от хоризонтални въздушни канали, които не се огъват при натиск и позволяват по-бързо и лесно надуване. Новоразработеният Outwell FHF (Flat High-Flow) вентил осигурява по-голям въздушен поток за надуване - спадане и позволява самонадуването да става по-ефективно.

 

Двойната самонадуваема постелка Dreamhaven Double 15.0 см е част от най-новата и подобрена колекция на датския бранд Outwell. Постелките за спане Dreamhaven комбинират характеристики на другите доказани модели от Outwell като например самонадуваема постелка Dreamboat и самонадуваема постелка Dreamcatcher като осигуряват изключително удобни условия за сън на много конкуретна цена.

 

Моделът Dreamhaven осигурява изключителен комфорт, благодарение на уникалния 3D профил, конструиран чрез хоризонтални въздушни канали, които не се огъват при натиск и тъй като при тази конструкция е необходим по-малък въздушен обем, се осигурява много по-бързо надуване и изпускане. Постелките Dreamhaven идват оборудвани с най-новия вентил, разработен от Outwell - Outwell FHF (Flat High-Flow) с увеличен въздушен поток, който допълнително гарантира по-лесно и бързо надуване и спадане. Вентилът е с дискретен дизайн и заоблена форма, за да не създава неудобство. Използва се лесно, като позволява надуване без спадане на въздух и е съвместим с накрайниците на различни електрически помпи.

 

Материята на самонадуваемата постелка Dreamhaven е приятна на допир и устойчива на износване, благодарение на полиестер тафета - 190Т с плътност 75D, който се използва често при изработването на екипировка за приключения на открито и се отличава с голяма здравина.Моделът Dreamhaven Double 15.0 cm предлага комфортна плътност от 15 см и има висока R-стойност за топлоефективност от 6.7, отговаряща на температурен комфорт от -30 градуса, което прави постелката подходяща за целогодишна употреба. Теглото и размерът са значително намалени, благодарение на оптималната конструкция на вътрешната пяна. За по-лесно пренасяне в комплекта е включен калъф с презрамка, който е подходящ както за съхранение, така и за транспорт.

 

Двойната самонадуваемата постелка Dreamhaven Double 15.0 cm е страхотен избор за двойки - любители на излетите на открито и продължителните къмпинг ваканции като съчетава компактни размери, невероятен комфорт, бързо надуване и чудесна изолация с изключително приятна на докосване устойчива материя.

Детайли
 • Двойна самонадуваема постелка за къмпинг на Outwell
 • 3D дизайн с дълбок профил за по-голям комфорт
 • Екстра широка правоъгълна форма
 • Конструкция, която не се огъва при натиск 
 • Нов Outwell FHF (Flat High-Flow) вентил, който се използва лесно и позволява бързо надуване и изпускане
 • Хоризонтални въздушни канали, намаляващи обема и теглото
 • Включен калъф с презрамка за съхранение и пренасяне
 • Клапа, съвместима с електрически помпи
 • PFC free
 • R-стойност от 6.7 - подходяща за всички сезони
 • Дебелина от 15 см.
 • Материя: Лице: 190Т 75D, 100% полиестер peach за по-приятно усещане. Гръб: 190Т 75D, 100% полиестер
 • Размер: 200 см. (дължина) х 140 см. (ширина) х 15 см. (дебелина)
 • Размер в сгънато състояние: 72 см. (дължина) х 33 см. (диаметър)
 • Тегло: 8.1 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Двойна самонадуваема постелка Outwell Dreamhaven Double 15.0 см
Вашата оценка
Купи на изплащане
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Продукти от тази категория
Двойна самонадуваема постелка Outwell Dreamhaven Double 15.0 см
Двойна самонадуваема постелка Outwell Dreamhaven Double 15.0 см