Триместна палатка Robens Stony Brook 3 2023

Stoney Brook 3 е една от най-леките триместни палатки в колекцията от Robens. С конструкция от олекотени и здрави DAC алуминиеви секции и Hydrotex AWT-T водонепромокаема материя палатка Stoney Brook е с тегло само 3310 гр. и супер компактни размери, когато е сгъната (50 x 15 см).

Виж пълното описание
Цена
-30%
Специална цена 799.00 лв. Обикновена цена 1 149.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Stoney Brook 3 е една от най-леките триместни палатки в колекцията от Robens. С конструкция от олекотени и здрави DAC алуминиеви секции и Hydrotex AWT-T водонепромокаема материя палатка Stoney Brook е с тегло само 3310 гр. и супер компактни размери, когато е сгъната (50 x 15 см).

 

Stoney Brook 3 е една от най-леките триместни палатки в колекцията от Robens. С конструкция от олекотени и здрави DAC алуминиеви секции и Hydrotex AWT-T водонепромокаема материя палатка Stoney Brook е с тегло само 3310 гр. и супер компактни размери, когато е сгъната (50 x 15 см). Предлага изолирано спално помещение за двама или трима лагеруващи, два входа за отлично проветрение, както и две високи и широки предверия за съхранение на екипировка и готвене.

 

                    

 

Конструкцията на Stoney Brook се изгражда лесно и бързо, благодарение на свързани помежду си DAC алуминиеви рейки и пръстеновидни конектори в предната и задната част на палатката. Този тип конектори допринасят за екстра височина и ширина в спалното помещение. Предверията са също високи и широки, където не само да съхранявате екипировка, но и да готвите в седнало положение, защитени от вятър и дъжд. Към тях са добавени ъглови подове за съхранение на екипировка. Конструкцията е изключително олекотена, но надеждна и устойчива с аеродинамичен профил и възможност да понесе пориви на вятъра с максимална скорост до 135 km/h.

 

Покривалото (външният плат) на Stoney Brook е Hydrotex AWT-T, изработен от 30D рипстоп водонепромокаем дишащ полиестер и с нанесен силиконизиран слой от вътрешната му страна. В предверията конструкторите от Robens са добавили мрежести вентилационни панели, които можете да държите отворени или затворени по желание и без възможност вода да навлезе през тях във вътрешността на палатката. Материята на спалното помещение е също от рипстоп полиестер, но доста по-фин и дишащ в сравнение с външния плат. Подът е също от полиестер, но Taffeta - лек, здрав и устойчив във времето и на метеорологични условия.

 

                    

 

Входовете към спалното помеящение на палатката са два и когато са отворени може да държите компактно навити на руло в в краищата им. Те включват двойни защитени ципове по цялата дължина, така че да можете да ги отваряте само в горната им част и да си гарантирате екстра вентилация във вътрешността.

 

                    

 

Допълнителни екстри в Stoney Brook са комарници на входовете на спалното помещение, за да нощувате проветриво и защитени от насекоми; регулиращ се простир в спалното помещение за сушене на екипировка или закачане на фенери и челници; джобове за съхранение на лични вещи.

 

Разпъването и осигуряването на палатката отнема не повече от 10 мин, а създателите на Stoney Brook са включили всичко допълнително (клинове и шнурове с обтегачи), за да осигурите максимално добре конструкцията и да нощувате без притеснения от времето навън. Stoney Brook пристига в здрав и водонепромокаем калъф за транспорт и съхранение.

Детайли
 • Tриместна туристическа палатка с ултралеко тегло
 • Два входа за по-добра мобилност и вентилация
 • Две предверия за готвене c включени ъглови подове за съхранение на екипировка
 • Вентилационни мрежести отвори в задната част на палатката, които можете да държите отворен иили затворени по желание и без възможност вода да навлезе през тях във вътрешността на палатката
 • Двойни защитени ципове на цялата дължина на входовете, така че да можете да ги отваряте само в горната им част и да си гарантирате екстра вентилация във вътрешността
 • Уютни високи и широки предверия, където не само да съхранявате екипировка, но и да готвите в седнало положение, защитени от вятър и дъжд
 • Комарници на входовете на спалното помещение, за да нощувате проветриво и защитени от насекоми
 • Регулиращ се простир в спалното помещение, в случай, че имате нужда да сушите екипировка, който можете да използвате и за закачане на фенери и челници
 • Джобове за съхранение на лични вещи
 • Гаранция за сигурност срещу вятър и дъжд
 • Гарантирано бързо сглобяване
 • Водонепромокаем калъф за съхранение и транспорт
 • Рейки от DAC алуминий 7001, T6, с диаметър 9 мм./11 мм., анодизирани
 • Основно покривало: Hydrotex AWT-T, 30D полиестер рипстоп 335T, силиконизиран отвътре и с 3000 мм. воден стълб
 • Спално помещение: Дишащ 30D рипстоп полиестер
 • Под: 75D полиестер Тафета 185T,  100% дишащ полиестер с 7000 мм. воден стълб
 • Размери  в пакетирано състояние: 50 см. x 15 см.
 • Тегло: 3.31 кг.
 • Тегло мин: 2.98 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Триместна палатка Robens Stony Brook 3 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Триместна палатка Robens Stony Brook 3 2023
Триместна палатка Robens Stony Brook 3 2023