Филтри

Easy camp

Easy camp

Марката Easy Camp е част от групата на Oase Outdoors, която притежава и ръководи също така марките Outwell и Robens. Централата на Oase Outdoors се намира в град Живе, западна Дания. От там се управляват и развиват трите марки, продуктите на които се предлагат в 45 страни по целия свят, включително и у нас. На територията на централата на Oase Outdoors се намира и огромен шоурум с площ от над 2500 кв.м., където се изложени последните модели палатки, спални чували, къмпинг мебели и други продукти на трите марки. Всички продукти на марките Outwell, Easy Camp и Robens се проектират и разработват като концепция в офисите на компанията в Дания и Германия и после се изпращат за изработка в производствените бази на Oase, намиращи се в далечния изток. След като се изработят, продуктите се изпращат за тестване обратно в Дания, където компанията разполага с едни от най-добрите европейски експериментални лаборатории. Така Oase Outdoors гарантира, че всеки произведен продукт с марката Outwell, Easy Camp и Robens отговаря на необходимите стандартни и на нуждите и очакванията на своите клиенти. Марката Easy Camp се появява на пазара през  1997 година, когато след невероятния успех на Outwell, семейство  Аренс, собственици на групата Oase Outdoors, решават, че също толкова успешни ще са и продукти, специално изработени за начинаещи къмпингари и младежи. Така решават да създадат цялостна колекция от продукти за къмпинг, които да са лесни за употреба, качествени и на достъпна цена.

Марката Easy Camp печели адмирации със своите практични и удобни палатки, спални чували и аксесоари и започва да се предлага в над 45 страни по света, включително и в България.

Съвместявайки идеи и концепции от по-голямата марка в групата, а именно Outwell, Еasy Camp успява да създаде портфолио от продукти за къмпинг, който да се харесат с визията си на по-младите къмпингари и които да бъдат лесни за употреба, така че да улеснят максимално всички, за които ходенето на къмпинг е ново преживяване. В допълнение, Easy Camp предлага всичките си продукти на много достъпни цени, така че повече хора да могат да се оборудват качествено и да се насладят на една приятна къмпинг почивка.

Разгледайте официалният сайт на EasyCamp!

Филтри
 1. Петместна палатка Easy Camp Menorca 500
  Easy camp Петместна палатка Easy Camp Menorca 500 2024
  -17%
  Специална цена 499.00 лв. Обикновена цена 599.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400
  Easy camp Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 2024
  -15%
  Специална цена 339.00 лв. Обикновена цена 399.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 3. Осемместна палатка Easy Camp Moonlight Cabin
  Easy camp Осемместна палатка Easy Camp Moonlight Cabin
  -29%
  Специална цена 459.00 лв. Обикновена цена 649.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 4. Шестместна типи палатка Easy Camp Moonlight Bell 2024
  Easy camp Шестместна типи палатка Easy Camp Moonlight Bell 2024
  -12%
  Специална цена 529.00 лв. Обикновена цена 599.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 5. Палатка - юрта Easy Camp Moonlight Yurt 2024
  Easy camp Палатка - юрта Easy Camp Moonlight Yurt 2024
  -11%
  Специална цена 569.00 лв. Обикновена цена 639.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри