Голям газов котлон Primus Frigg Stove w.Piezo

Представяме ви газов котлон Primus Frigg stove на шведската марка Primus – лидери в изработката на качествено туристическо и къмпинг оборудване. Този газов котлон е междинна стъпка между олекотените и компактни туристически котлони и стабилните къмпинг модели. Primus Frigg stove е подходящ за готвене за по-голяма група хора като предлага голяма повърхност на нагряване, която с лекота загрява големи съдове. Същевременно тежи едва 730 гр - леко тегло спрямо стандартните къмпинг котлони.

Виж пълното описание
SKU
P208971
Оценка:
1.0 5 1
Цена
99.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви газов котлон Primus Frigg stove на шведската марка Primus – лидери в изработката на качествено туристическо и къмпинг оборудване. Този газов котлон е междинна стъпка между олекотените и компактни туристически котлони и стабилните къмпинг котлони. Primus Frigg stove е подходящ за готвене за по-голяма група хора като предлага голяма повърхност на нагряване, която с лекота загрява големи съдове. Същевременно тежи едва 730 гр - леко тегло спрямо стандартните къмпинг котлони.

 

Газов котлон Primus Frigg stove  Газов котлон Primus Frigg stove

 

Предимство на газовия котлон Primus Frigg stove е възможността да го комбинирате с контейнер с газ, която може да се долива, за да не се налага редовно да купувате газови контейнери за еднократна употреба както при повечето туристически котлони. Такъв контейнер можете да закупите от всеки по-голям магазин за газ. Поради по-високото му тегло спрямо туристическите модели, Primus Frigg stove не е подходящ за дълги преходи с тежка раница, но благодарение на стабилната си конструкция и надеждното пиезо запалване, този газов котлон е подходящ като допълнение към готварската ви система на вилата, в хижата или кемпера, както и за леки преходи, а често бива предпочитан от семейни групи, тъй като е перфектен за готвене в по-големи съдове. Повърхността на нагряване е 22.5 см – по-голяма от стандартната за повечето туристически и къмпинг газови котлони. Интегрираната пиезо запалка ви гарантира сигурно запалване дори в лоши климатични условия. А, когато сте готови, можете да пренесете котлона удобно с помощта на вградена дръжка.

 

Газов котлон Primus Frigg stove  Газов котлон Primus Frigg stove  Газов котлон Primus Frigg stove

 

Този модел се свързва с контейнер с пропан (който може да се пълни) посредством М14х1.5 конектор. Той НЕ работи със стандартните газови контейнери за еднократна употреба на Primus – Primus Power gas, Winter gas и Summer gas.

 

Препоръчваме газовия котлон Primus Frigg stove за къмпинг и леки туристически преходи, както и за пикници сред природата за всеки любител на стабилната и здрава стоманена конструкция, голямата площ на нагряване и сигурното запалване осоебно, ако предпочитате да доливате газ вместо да използвате контейнери за еднократна употреба.

Детайли
 • Газов котлон на шведската марка Primus
 • Подходящ за къмпинг и леки туристически преходи
 • Стабилна конструкция от неръждаема стомана
 • Подходящ за готвене за повече хора като нагрява ефективно големи съдове
 • 4-точкова повърхност за по-голяма стабилност
 • Канали за оттичане защитават пламъка в случай на преливане при кипене
 • Пиезо запалване
 • Вградена дръжка за транспортиране
 • Свързва се с презареждаем контейнер с пропан с М14х1.5 конектор
 • Не работи с контейнерите за еднократна употреба на Primus
 • Комплектът не включва газ
 • Материал: Неръждаема стомана
 • Време за нагряване на 1L вода: 6 мин
 • Консумация на гориво/час (g/h): 155 g/h
 • Мощност W: 2200 W
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Голям газов котлон Primus Frigg Stove w.Piezo
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Голям газов котлон Primus Frigg Stove w.Piezo
Голям газов котлон Primus Frigg Stove w.Piezo