Grangers

Grangers

Granger’s е английска компания, специализирана в производството на водозащитни импрегнатори. Тя е създадена през 1937 г. и е посветила всичките 78 години от съществуването си за проучване и развитие на най-добрите технология за третиране на материите против вода и влиянието на атмосферните условия. С това тя е успяла да изгради имидж, традиции и доверие на един от най-ефикасните брандове за поддръжка и импрегниране на платове, а продуктите ѝ спомагат за възможно най-доброто представяне на материите при намокряне. Компанията Granger’s стартира през далечната 1937 г. с първа поръчка от Министерството на отбраната на Великобритания, което се нужда от водоустойчиво третиране на войнишките палатки. Оттогава до днес компанията расте и добавя нови и разнообразни продукти, които са приложими от къмпинг индустрията до строителната индустрия. Основното нещо, което свързва разнообразните продукти, предназначени за различни браншове, е предлагането на възможно най-добрата защита от намокряне и пропускане на вода, независимо от това дали се отнасят за платнени материи или за тухли. През 1977 г. компанията е закупена от настоящия си собственик, а 10 години по-късно фабриката и развойната дейност са преместени от първоначалното седалище в Уотфорд в по-северния английски град Алфретрон. Всички продукти на Granger’s се произвеждат в Англия.

От Granger’s вярват, че най-добрата акредитация на продуктите е независимата. Именно затова те са поверили тестването и оценката на независимата компания SATRA - водеща институция за тестване на облекло, кожени изделия и обувки.

През 2006 г. Granger’s внедрява и се сертифицира по Международния стандарт за опазване на околната среда ISO 14001, което е още една независима оценка, че продуктите на компанията отговарят на най-високите стандарти за природо и екосъобразност.

Разгледайте официалният сайт на Granger's!

Филтри
 1. Препарат за почистване на палатки Grangers Tent and Gear Cleaner 500 ml
  Grangers Препарат за почистване на палатки Grangers Tent and Gear Cleaner 500 ml
  -18%
  Специална цена 18.00 лв. Обикновена цена 22.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри