Грил - барбекю Outwell Calvados Grill L

Calvados Grill L е удобно, високо барбекю на въглища на датската марка за къмпинг оборудване Outwell, на което можете да приготвяте скара и други любими ястия за вашите близки и приятели.

Виж пълното описание
Цена
-26%
Специална цена 139.00 лв. Обикновена цена 189.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 21 май 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Calvados Grill L е удобно, високо барбекю на въглища на датската марка за къмпинг оборудване Outwell, на което можете да приготвяте скара и други любими ястия за вашите близки и приятели.

 

Част от очарованието на всяка къмпинг почивка е т. нар. „грилване” и приготвяне на храна на открито. Със серията барбекюта на датската фирма за къмпинг оборудване Outwell може да правите това бързо и лесно.

 

С Calvados Grill L ще можете да приготвяте скара и други любими ястия за вашите близки и приятели. Грил-барбекюто Calvados Grill L съвместява компактни размери с практична и удобна кръгла скара, върху която може да приготвяте храна за цялото семейство или компания приятели. Това, което отличава този модел и го прави изключително практичен, е високата конструкция, която ползволява да ползвате барбекюто в изправено положение.

 

Грил-барбекюто Calvados Grill е изработено от неръждаема стомана и разполага с три крачета с височина 96 см., които лесно могат да бъдат демонтирани и прибрани. Във вътрешността му е осигурено достатъчно място за равномерно разполагане на дървени въглища, върху които е предвидена подвижна решетка за готвене с емайлирано покритие. В допълнение към барбекю е включен прибор за скара, с помощта на който ще можете да разбъркате въглищата или да повдигате скарата за печене. Създателите на този модел грил са помислили и за безопасната му употреба като са добавили и овален капак с топлоустойчива дръжка и регулируем вентилационен отвор. Капакът на Calvados Grill може да се заключи към барбекюто чрез добавените за целта щипки за по-лесно и удобно пренасяне.

 

Грил-барбекюто Calvados Grill L на датската марка Outwell е много подходящо за всички, които обичат да се наслаждават на открит огън и вкусна скара на открито, а когато приключите с готвенето, грил-барбекюто е лесно за почистване, като всички части могат да се окомплектоват една в друга и така лесно да се транспортира и съхранява.

Детайли
 • Височина, подходяща за използване в изправено положение
 • Краката му могат да бъдат демонтирани за по-лесен и компактен транспорт
 • Включен прибор за разбъркване на въглищата и повдигане на скарата
 • Регулируем вентилационен отвор на капака
 • Подвижна решетка за готвене с емайлирано покритие
 • Разкачаща се тавичка във вътрешността за въглищата
 • Топлоустойчива дръжка
 • Щипки за заключване на капака към барбекюто
 • Материал: Стомана
 • Размери в отворено състояние: 41 см. (диаметър) x 96 см. (височина)
 • Размери в затворено състояние: 35 см х 41 см х 41 см
 • Тегло: 4.7 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Грил - барбекю Outwell Calvados Grill L
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Грил - барбекю Outwell Calvados Grill L
Грил - барбекю Outwell Calvados Grill L