Грил - барбекю Outwell Calvados Grill M

Calvados Grill е компактно барбекю на въглища на датската марка за къмпинг оборудване Outwell, на което можете да приготвяте скара и други любими ястия за вашите близки и приятели.

Виж пълното описание
В наличност
SKU
651198
Цена
-23%
Специална цена 99.00 лв. Обикновена цена 129.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 12 декември 2023 г.
Добави в любими
Описание

Calvados Grill е компактно барбекю на въглища на датската марка за къмпинг оборудване Outwell, на което можете да приготвяте скара и други любими ястия за вашите близки и приятели.

 

Част от очарованието на всяка къмпинг почивка е т. нар. „грилване” и приготвяне на храна на открито. Със серията барбекюта на датската фирма за къмпинг оборудване Outwell може да правите това бързо и лесно.

 

С Calvados Grill ще можете да приготвяте скара и други любими ястия за вашите близки и приятели. Грил-барбекюто Calvados Grill съвместява компактни размери с практична и удобна кръгла скара, върху която може да приготвяте храна за цялото семейство или компания приятели. Този модел барбекю на датската марка Outwell е много подходящо за всички, които обичат да се наслаждават на открит огън и вкусна скара на открито. 

 

Грил-барбекюто Calvados Grill е изработено от неръждаема стомана и разполага със три крачета, които лесно могат да бъдат демонтирани и прибрани във вътрешността на грила. В отворено състояние този модел барбекю предлага височина от 44 см. и е много стабилно и удобно за готвене. Във вътрешността му е осигурено достатъчно място за равномерно разполагане на дървени въглища, върху които е предвидена подвижна решетка за готвене с емайлирано покритие. В допълнение, към барбекю Calvados Grill е включен прибор за скара, с помощта на който ще можете да разбъркате въглищата или да повдигате скарата за печене. Създателите на този модел грил са помислили и за безопасната му употреба като са добавили и овален капак с топлоустойчива дръжка и регулируем вентилационен отвор. Капакът на Calvados Grill може да се заключи към барбекюто чрез добавените за целта щипки за по-лесно и удобно пренасяне.

 

Когато приключите с готвенето, грил-барбекюто Calvados Grill е лесно за почистване, а благодарение на възможността всички части да се окомплектоват една в друга, то е лесно за транспортиране и съхранение.

Детайли
 • Краката му могат да бъдат сваляни за по-лесен и компактен транспорт
 • Включен прибор за разбъркване на въглищата и повдигане на скарата
 • Регулируем вентилационен отвор на капака
 • Подвижна решетка за готвене с емайлирано покритие
 • Разкачаща се тавичка във вътрешността за въглищата
 • Топлоустойчива дръжка
 • Щипки за заключване на капака към барбекюто
 • Материал: Стомана
 • Размери в отворено състояние: 36.5 см. (диаметър) x 44.5 см. (височина)
 • Размери в затворено състояние: 36.5 см. (диаметър) x 31.5 см. (височина)
 • Тегло: 3.0 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Грил - барбекю Outwell Calvados Grill M
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Грил - барбекю Outwell Calvados Grill M
Грил - барбекю Outwell Calvados Grill M