Хладилна чанта Coleman 100QT Xtreme Marine Wheeled Cooler

Представяме ви хладилна кутия 100QT Xtreme Marine Wheeled на американската марка за къмпинг оборудване Coleman. Една от най-големите хладилни чанти на пазара, моделът 100QT е с вместимост от 90 литра, обем, достатъчен да побере 160 кенчета по 330 мл. и се отличава с изключителни изолационни характеристики, благодарение на които е в състояние да запазва в ледено състояние продукти и напитки в продължение на до 5 дни при идеални други условия.

Виж пълното описание
Цена
-22%
Специална цена 519.00 лв. Обикновена цена 669.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви хладилна кутия 100QT Xtreme Marine Wheeled на американската марка за къмпинг оборудване Coleman. Една от най-големите хладилни чанти на пазара, моделът 100QT е с вместимост от 90 литра, обем, достатъчен да побере 160 кенчета по 330 мл. и се отличава с изключителни изолационни характеристики, благодарение на които е в състояние да запазва в ледено състояние продукти и напитки в продължение на до 6 дни при идеални други условия.

 

Хладилните чанти на Coleman от серията Xtreme са измежду най-добрите в света по отношение на изолация и охлаждане, а тези от серия Marine имат славата да бъдат най-издръжливите на слънце и устойчиви на износване кутии. Хладилната чанта Coleman 100QT Xtreme Marine комбинира тези характеристики в себе си като от една страна тя е със способност да поддържа вашите храни и напитки охладени до пет дни (при идеални други условия), а от друга - притежава защитен UV слой, който да отразява слънцето, както и супер здрава външна кутия, която да не позволява моралното и физическо износване на чантата.

 

   

 

Хладилната чанта 100QT Xtreme Marine е с капацитет от 90 литра и би могла да побере 160 бр. кутийки (кенчета) с напитки по 330 мл. Проектирана с твърди колела и дълга дръжка, тази хладилна чанта е идеална за дълги автопътешествия, продължителни къмпинг ваканции и транспортиране на храна и напитки между различни обекти. Страничните вградени дръжки за носене, изпускателния отвор за лесно източване на разтопения лед и обособените поставки за чаши от външната страна на капака допълнително допринасят за лесното и удобно ползване на на хладилната чанта.

 

За изолация е използвана първокласна, специално произведена за Coleman, полиуретанова пяна, която да гарантира отличните охлаждащи характеристики на кутията при работа с лед или охладителни пакети. Предвиден е и задължителният за този клас и обем хладилни чанти дренажен канал, който позволява на разтопения лед да се отича без да е необходимо да изваждате продуктите от чантата, за да изхвърлите водата от разтопения лед навън. Капакът е солиден и грапав, създаден да поема натоварване, т.е. да може да използвате хладилната чанта и за сядане или пък за поставка на кенчета и чаши с напитки.

 

Благодарение на изключителните си охлаждащи характеристики и солидни кутии, хладилните чанти от сериите Xtreme и Marine на Coleman са едни от най-харесваните и предпочитани в света, често участват и печелят в конкурси, попадат в кадър в редица кинопродукции за къмпинг,  риболов и яхтинг.

 

Препоръчваме Coleman 100QT Xtreme Marine Wheeled на най-взискателните по отношение на хладилната си чанта, за употреба по време на риболов, яхти и лодки, къмпинг, морето и навсякъде, където е необходима най-добрата защита срещу жаркото слънце.

Детайли
 • Твърда хладилна чанта с висококачествена изолация
 • Част от премиум серията Xtreme Marine на Coleman
 • Колела и дълга дръжка за по-лесно транпспортиране
 • 4 поставки за чаши на капака на хладилната чанта
 • Нанесен UV защитен слой от външната страна
 • Антибактериално покритие на вътрешната кутия
 • Дръжки от двете страни за лесно пренасяне
 • Здрави панти с неръждаеми болтове
 • Дренажен канал във вътрешната част и отвор за лесно отичане на разтопения лед
 • Хладилната чанта може да бъде използвана за сядане с натоварване до 113 кг.
 • Лесна за почистване
 • Вместимост: 90 литра
 • Охлаждане: до 5 дни (при охлаждане с лед и при външна температура до 32.22°C)
 • Размери на външната кутия: 95 см. (дължина) x 46 см. (ширина) x 47 см. (височина)
 • Размери на вътрешната кутия: 81 см. (дължина) x 35 см. (ширина) x 38 см. (височина)
 • Тегло: 10.6 кг
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Хладилна чанта Coleman 100QT Xtreme Marine Wheeled Cooler
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Хладилна чанта Coleman 100QT Xtreme Marine Wheeled Cooler
Хладилна чанта Coleman 100QT Xtreme Marine Wheeled Cooler