Хладилна чанта Coleman 70QT Xtreme Marine Cooler

Представяме ви обновената версия на хладилна чанта Coleman 70QT Xtreme Marine, предлага значителен обем от 66 литра и способност при идеални други условия да запазва в охладено състояние продукти и напитки в продължение на 5 дни.

Виж пълното описание
Цена
-23%
Специална цена 379.00 лв. Обикновена цена 489.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи събота, 22 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви обновената версия на хладилна чанта Coleman 70QT Xtreme Marine, предлагаща значителен обем от 66 литра и способност при идеални други условия да запазва в охладено състояние продукти и напитки в продължение на 5 дни.

 

Хладилните чанти на Coleman от серията Xtreme са измежду най-добрите в света по отношение на изолация и охлаждане, а тези от серия Marine имат славата на най-издържливите на слънце и устойчиви на износване кутии. Хладилната чанта Coleman 70QT Xtreme Marine комбинира тези характеристики в себе си като от една страна тя е със способност да поддържа вашите храни и напитки охладени до пет дни (при идеални други условия), а от друга - притежава защитен UV слой, който да отразява слънцето, както и супер здрава външна кутия, която да не позволява моралното и физическо износване на чантата.

 

   

 

Хладилната чанта Coleman 70QT Xtreme Marine предлага обем от 66 литра, което означава, че тя би могла да побере във вътрешността си 100 кенчета по 330 мл. За изолация е използвана първокласна, специално произведена за Coleman, полиуретанова пяна, която да гарантира отличните охлаждащи характеристики на кутията за работа с лед  до 5 дни. Предвиден е и задължителният за този клас и обем хладилни чанти дренажен канал, който позволява на разтопения лед да се отича без да е необходимо да изваждате продуктите от чантата, за да изхвърлите водата от разтопения лед навън. Капакът е солиден и грапав, създаден да поема натоварване, т.е. да може да използвате хладилната чанта и за сядане или пък за поставка на кенчета и чаши с напитки.

 

Благодарение на изключителните си охлаждащи характеристики и солидни кутии, хладилните чанти от сериите Xtreme и Marine на Coleman са едни от най-харесваните и предпочитани в света, често участват и печелят в конкурси, попадат в кадър в редица кинопродукции за къмпинг,  риболов и яхтинг.

 

Препоръчваме Coleman 70QT Xtreme Marine на най-взискателните по отношение на хладилната си чанта, за употреба по време на риболов, яхти и лодки, къмпинг, морето и навсякъде, където е необходима най-добрата защита срещу жаркото слънце.

Детайли
 • Твърда хладилна чанта с висококачествена изолация
 • Четири поставки за чаши на капака на хладилната чанта
 • Нанесен UV защитен слой  
 • Хладилната чанта може да бъде използвана за сядане с натоварване до 110 кг.
 • Дръжки от двете страни за лесно пренасяне
 • Дренажен канал във вътрешната част и отвор за лесно изпразване от вода
 • Пасивна хладилна чанта, за охлаждане са необходими охладителни пакети или лед
 • Вместимост: 66 литра
 • Охлаждане: до 5 дни при идеални други условия (стандартна хладилна чанта издържа между 12-24 часа)
 • Външни размери: 79 см.(дължина) x 44 см.(височина) x 41 см.(дълбочина
 • Вътрешни размери: 60 см.(дължина) x 34 см.(височина) x 25 см.(дълбочина
 • Тегло: 5.5 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Хладилна чанта Coleman 70QT Xtreme Marine Cooler
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Хладилна чанта Coleman 70QT Xtreme Marine Cooler
Хладилна чанта Coleman 70QT Xtreme Marine Cooler