Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder L

Благодарение на калъфа за ризи Shirt Folder от Sea to Summit, винаги ще разполагате с изгладена дреха по време на път.  Той е част от серията  „Пътувай леко“, която предоставя удобен начин да се опаковат и съхранят отделно дрехи, обувки, тоалетни принадлежности, документи и други важни неща за пътуване, без да заемат ценно пространство.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Австралийската компания Sea to Summit е специализирана в производството на олекотени, практични и компактни решения за организиране на багажа по време на път и туризъм.

 

Представяме ви калъфа за ризи Sea to Summit Shirt Folder L на австралийската марка. Той е част от серията  „Пътувай леко“, която предоставя удобен начин да се опаковат и съхранят отделно дрехи, обувки, тоалетни принадлежности, документи и други важни неща за пътуване, без да заемат ценно пространство.

 

Shirt Folder представлява калъф-папка с размери 30 см. х 44 см., който се разгъва по четирите страни. В него има поставена олекотена пластмасова подложка, която служи за сгъване на дрехите. Той може да събере до 3 - 4 големи блузи, ризи с къс ръкав или тениски и е изработен от водоустойчива Ultra-Sil Cordura материя. По тясната страна Shirt Folder е изработен с мрежести джобове, за да осигурява проветрение на дрехите, а по широката страна материята е плътна, така че да предпазва дрехите от изцапване. Джобовете се затварят посредством велкро лепенка. Папката има твърд гръб, което предпазва дрехите от намачкване при поставяне в куфар или раница. На подложката за сгъване е отпечатана схема, която стъпка по стъпка обяснява как да сгъвате и предпазвате дрехите си от намачкване. Всяка риза трябва да бъде сгъната индивидуално и поставена в калъфа, след което следва да извадите подложката, за да я използвате за следващата блуза.

 

Калъфът за ризи Sea to Summit е най-доброто решение против измачкване на дрехите по време на път. Той ще ви служи вярно не само при вашите планински приключения, но и когато е необходимо да се отправите на бизнес пътуване.

Детайли
  • Папка-калъф за съхранение на дрехи и предпазване от измачкване
  • Съдържа подложка за сгъване на дрехите с инструкция за сгъване
  • Мрежести джобове на папката, осигуряващи проветрение на дрехите
  • Подходящ за 3 - 4 големи ризи, тениски или блузи
  • Размер затворен: 44 см. х 30 см. х 10 см.
  • Тегло: 338 гр.
  • Материя: Ultra-Sil Cordura
  • Размер затворен: 44 см. х 30 см. х 10 см.
  • Тегло: 338 гр.
  • Материя: Ultra-Sil Cordura
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder L
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder L
Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder L