Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder S

Благодарение на калъфа за ризи, тениски и блузи от Sea to Summit винаги ще разполагате с изгладена дреха по време на път.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Австралийската компания Sea to Summit е специализирана в производството на олекотени, практични и компактни решения за организиране на багажа по време на път и туризъм.

 

Представяме ви калъфа за ризи Sea to Summit Shirt Folder S на австралийската марка. Той е част от серията  „Пътувай леко“, която предоставя удобен начин да се опаковат и съхранят отделно дрехи, обувки, тоалетни принадлежности, документи и други важни неща за пътуване, без да заемат ценно пространство.

 

Калъфът за ризи S-размер на Sea to Summit представлява папка с размери 25 см. х 39 см., която се разгъва по четирите страни. В калъфа има поставена олекотена пластмасова подложка, която служи за сгъване на дрехите. Той може да събере до 3-4 малки блузи, ризи с къс ръкав или тениски.

 

Калъфът за ризи е изработен от водоустойчива Ultra-Sil Cordura материя. По тясната страна той е изработен с мрежести джобове, за да осигурява проветрение на дрехите, а по широката страна материята е плътна, така че да предпазва дрехите от изцапване. Джобовете се затварят посредством велкро лепенка. Папката има твърд гръб, което предпазва дрехите от намачкване при поставяне в куфар или раница. На подложката за сгъване е отпечатана схема, която стъпка по стъпка обяснява как да съхраните дрехите си от намачкване. Всяка риза трябва да бъде сгъната индивидуално и поставена в калъфа, след което следва да извадите подложката, за да я използвате за следващата блуза.

 

Калъфът за ризи Sea to Summit е най-доброто решение против измачкване на дрехите по време на път. То ще ви служи вярно не само при вашите планински приключения, но и когато е необходимо да се отправите на бизнес пътуване.

Детайли
  • Папка-калъф за съхранение на дрехи и предпазване от измачкване
  • Съдържа подложка за сгъване на дрехите с инструкция за сгъване
  • Мрежести джобове на папката, осигуряващи проветрение на дрехите
  • Подходящ за 3-4 по-малки ризи, тениски или блузи
  • Размер затворен: 39 х 24.5 х 8 см.
  • Тегло: 248 гр.
  • Материя: Ultra-Sil Cordura
  • Размер затворен: 39 х 24.5 х 8 см.
  • Тегло: 248 гр.
  • Материя: Ultra-Sil Cordura
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder S
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder S
Калъф за ризи Sea to Summit Shirt Folder S