Филтри

Прибори и съдове за къмпинг

Прибори и съдове за къмпинг

Къмпинг бутилките, приборите за хранене и съдовете са основни елементи от оборудването за всяко къмпинг пътуване или приключение на открито. В магазин CampingRocks предлагаме богат продуктов асортимент на марките Primus, Robens, Outwell, Sea to Summit, Nalgene и Picture Organic като всеки бранд е тясно специализиран в изработката на съдове и прибори за конкретни цели. Ако търсите двустенни термоси с изолационни свойства можете да разгледате модели на Primus, Sea to Summit и Picture Organic, които предлагат бутилки от неръждаема стомана и дори стъкло, които задържат топлината на течностите за продължителен период от време. Бутилките на американския бранд Nalgene са изработени от безвредна пластмаса, която не задържа неприятни миризми, а австралийците от Sea to Summit имат голяма колекция сгъваеми чаши, чинии, купи и тенджери, които се прибират в плоско състояние, леки са и не заемат голямо пространство в багажа, а някои модели могат да се използват за готвене върху газов котлон. В зависимост от лекотата и компактността, които търсите за семеен къмпинг или трекинг можете да разгледате различни комплекти от съдове и прибори за готвене от неръждаема стомана и анодизиран алуминий, както и супер леки титаниеви продукти. Датският бранд Outwell се грижи за комфорта на къмпингуващите с красиви сетове от меламин (безвредна и много здрава пластмаса), а ако сте фенове на закачливия дизайн или търсите оригинален подарък със сигурност ще си харесате артикул от продуктовата гама на Picture Organic, които впечатляват със свеж дизайн на канчета, чаши, бутилки и други.

Филтри
Страница
 1. Сгъваема чаша Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Cup Sulphur Yellow
  Sea to Summit Сгъваема чаша Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Cup Sulphur Yellow
  32.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl M Sulphur Yellow
  Sea to Summit Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl M Sulphur Yellow
  39.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 3. Сгъваема чаша Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Cup Aqua Sea Blue
  Sea to Summit Сгъваема чаша Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Cup Aqua Sea Blue
  32.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 4. Сгъваема купа Frontier Ultralight Collapsible Bowl M - лека, компактна и здрава! Перфектен избор за туризъм, къмпинг, пикник и за домашни любимци!
  Sea to Summit Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl M Aqua Sea Blue
  39.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 5. Сгъваема купа Frontier Ultralight Collapsible Bowl aqua blue - ултралека (82 гр), компактна (2 см) и с голяма вместимост (890 мл) - на добра цена!
  Sea to Summit Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl L Aqua Sea Blue
  45.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 6. Комплект прибори за хранене Sea to Summit Passage Cutlery Set Arrowwood Yellow
  Sea to Summit Комплект прибори за хранене Sea to Summit Passage Cutlery Set Arrowwood Yellow
  24.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри
Страница