Колани за пристягане на багаж Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps 2 Pack Yellow

Представяме ви много важен помощник в подготовката на всяко приключение и пътешествие сред природата, незавиисимо дали сте с раница, велосипед, каяк или автомобил. Новите колани за пристягане на багаж Stretch-Loc TPU Straps на австралийската марка Sea To Summit са изключително надеждни и полезни. Изработени от здрав термополиуретан в различни размери, те се заключват в подходящата позиция с удобни катарами, защитени срещу приплъзване

Виж пълното описание
SKU
ASLSTRP-conf
Цена
от 17.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи петък, 26 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви много важен помощник в подготовката на всяко приключение и пътешествие сред природата, незавиисимо дали сте с раница, велосипед, каяк или автомобил. Новите колани за пристягане на багаж Stretch-Loc TPU Straps на австралийската марка Sea To Summit са изключително надеждни и полезни. Изработени от здрав термополиуретан в различни размери, те се заключват в подходящата позиция с удобни катарами, защитени срещу приплъзване.

 

Stretch-Loc TPU straps са изключително удобни и здрави колани за пристягане на багаж, подходящи както за подсигуряване на велосипед, гребла или ски върху багажник за автомобил, така и за пристягане на раници и сакове. Те са част от новата продуктова гама на австралийския производител Sea To Summit - доказани експерти в производството и дизайна на аксесоари за къмпинг, трекинг и най-разнообразни приключения сред природата.

 

Изработени от еластичен термополиуретан, тези колани са изключително здрави и могат да понесат голямо напрежение и тежест.  Катарамата, с която заключвате коланите в необходимата позиция не позволява приплъзване. Имате възможност да съединявате два колана един с друг и да увеличите дължината, ако ви трябва по-дълъг колан.

 

В комплекта е включен и тънък допълнителен колан - Keeper Strap, който придава допълнителна стабилност и подсигурява свръзката като ви позволява да завържете заедно предмети с разнообразна форма. Това допълнение създава омекотяване за чупливи вещи. То е особено полезно при колоездачи, защото придържа основните колани към рамката на колелото ви, когато искате бързо и лесно да вадите и прибирате бутилки с вода или сухи торби.

 

Коланите за пристягане на багаж Stretch-Loc TPU Straps на Sea To Summit пристигат в компкет от 2 броя и се предлага в различни размери и дължини, за да изберете най-подходящата комбинация за вашите цели и нужди.

 

 

Детайли
  • Многофункционални колани за пристягане на багаж на австралийската марка Sea To Summit
  • Подходящи за пристягане на багаж, на раници и сакове, подсигуряване на велосипеди и гребла към багажници на автомобили, подсигуряване на бутилки за вода към рамки на велосипеди и т.н.
  • Катарама, устойчива на прихлъзване
  • 2 колана могат да се свържат, така че да се получи един по-дълъг колан
  • Включен допълнителн малък колан Keeper Strap - предпазващ предметите от надраскване и ограничаващ излишната каишка
  • Комплект от 2 броя колани
  • Материал: Термополиуретан
  • Различни размери: 12 mm (ширина) x 30 cm (дължина) / 20 mm (ширина) x 50 cm (дължина) / 20 mm (ширина) x 75 cm (дължина)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Колани за пристягане на багаж Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps 2 Pack Yellow
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Колани за пристягане на багаж Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps 2 Pack Yellow
Колани за пристягане на багаж Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps 2 Pack Yellow