Комплект рейки Outwell Duratec 9.5 мм

Комплект Duratec рейки 9.5 мм на датската марка Outwell включва 11 рейки от Duratec фиброво стъкло с диаметър 9.5 мм и дължина 58 см, ластична корда за съединяване на рейките, резервни втулки, както и накрайници според вида на конструкцията на вашата палатка.

Виж пълното описание
Цена
79.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи вторник, 23 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви комплект Duratec рейки 9.5 мм на датската марка Outwell. Разработени от инженерите на Outwell, рейките от Duratec фиброво стъкло са по-здрави, надеждни и устойчиви на огъване в сравнение със стандартните рейки от фиброво стъкло. Duratec рейките са и по-издържливи на метереологични условия, когато лагерувате при по-горещо или по-студено време.

 

Комплектът на Outwell включва 11 рейки от Duratec фиброво стъкло с диаметър 9.5 мм и дължина 58.0 см всяка една, ластична корда за съединяване на рейките, резервни втулки, както и накрайници според вида на конструкцията на вашата палатка.

 

Независимо от марката и модела на вашата палатка, ако ви се налага да подменяте рейки или цяла секция, комплектът на Outwell не само ще бъде вашият най-добър помощник, но и ще удължи значително живота на конструкцията на палатката.

Детайли
  • 11 рейки от Duratec фиброво стъкло с диаметър 9.5 мм
  • Дължина на всяка една рейка: 58.0 см
  • Ластична корда за съединяване на рейките
  • Резервни втулки
  • Резервни накрайници
  • 11 рейки от Duratec фиброво стъкло с диаметър 9.5 мм
  • Дължина на всяка една рейка: 58.0 см
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Комплект рейки Outwell Duratec 9.5 мм
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Комплект рейки Outwell Duratec 9.5 мм
Комплект рейки Outwell Duratec 9.5 мм