Кремообразна паста със сьомга REAL Turmat Creamy Salmon with Pasta - 500g

Едри и сочни парчета норвежка сьомга са комбинирани с копър, грах и моркови в кремообразна консистенция с мек, но богат и галещ небцето вкус - гарнирани с паста. Любима рецепта за децата. Енергия: 601 ккал на порция.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Едри и сочни парчета норвежка сьомга са комбинирани с копър, грах и моркови в кремообразна консистенция с мек, но богат и галещ небцето вкус - гарнирани с паста. Любима рецепта за децата. Енергия: 601 ккал на порция.

 

Ако се впускате в приключение на открито, далеч от всички удобства, вземете с вас лесно и бързо за приготвяне ястие със страхотен вкус, като лиофилизираната паста със сьомга на REAL Turmat. Тази вкусна паста с парчета норвежка сьомга и зеленчуци, ви осигурява 601 kcal и гарантира да ви стопли и даде сила, за да продължите успешно вашето пътешествие.

 

                

Защо да ползваме лиофилизирана храна на Real Turmat? 

1. Ниско тегло и висококалорична, вкусна и естествена храна в супер компактна опаковка
2. Запазване на почти всички полезни и подхранващи съставки в лиофилизираното ястие
3. Отлично съхранено, естествено приготвено ястие - без синтетични, изкуствени или химически преработени съставки 
4. Не изисква специални условия на съхранение
5. Възможност за вкусно и разнообразно меню - алтернатива на сухата храна в раницата; боба и лещата по хижи и заслони
6. Бързо и лесно приготвяне на сгряваща храна - просто добавете вода, разбъркайте, затворете и оставете на страна за 10 минути

ПРИГОТВЯНЕ: РАЗКЪСАЙТЕ ОПАКОВКАТА В ГОРНАТА ЧАСТ И НАЛЕЙТЕ 370 МЛ. ТОПЛА ВОДА ДО ЛИНИЯТА НА МАРКИРОВКАТА (ВЪРХУ ВЪНШНАТА СТЕНА) . РАЗБЪРКАЙТЕ ДОБРЕ, ЗАТВОРЕТЕ ПАКЕТА И ОСТАВЕТЕ ДА СЕ СГОТВИ ЗА 10  МИНУТИ. ОТВОРЕТЕ И РАЗБЪРКАЙТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ КОНСУМАЦИЯ.    

 

По думите на REAL Turmat: "Нашите супи и яхнии са приготвени от нулата в нашата собствена кухня, от нашите собствени готвачи, в Тромсе, Норвегия. Първо избираме съставки от внимателно подбрани доставчици. - Ние знаем произхода на всяка отделна съставка и използваме само норвежко месо". 

 

След като готвачите са съставили ястието, те го приготвят - в тенджери, както бихте направили у дома, в собствената си кухня, но в по-голям мащаб. Когато ястието се свари, се охлажда и се суши чрез замразяване. Сушенето чрез замразяване е вълнуващ процес. Водата или друг разтворител се отстранява чрез процес, наречен сублимация. Сублимацията възниква, когато ледът в замразен продукт се превръща директно в газообразна форма, без да преминава през течната фаза.

 

След дехидратацията ястията се вакуумират. Вакуумното опаковане прави ненужно използването на кислороден абсорбатор, като същевременно дава възможност да се види, че торбата е запечатана и стегната, както трябва да бъде. Това е много важно за гарантиране на безопасността на храните. Бонус за това е, че опаковките стават по-компактни и се нуждаят от по-малко място в раницата.

 

Как е изсушена храната? Лиофилизирането е процес за извличане на течност (влага) от продукт. Това е най-щадящият начин за премахване на водата от храната. Tова се прави с всички супи и ястия в категориите REAL Turmat и REAL Field Meal. Лиофилно-изсушените продукти имат предимството, че запазват формата и структурата си относително непроменени спрямо свежите. Те отново абсорбират водата по-добре от сушените на въздух продукти и запазват повече оригиналния си вкус и аромат. Когато са вакуумирани, те могат да издържат много дълго - до над 5 години, дори без използването на консерванти.

Детайли
 • Срок на годност: Продуктът има 5 години срок на годност от датата на производство. Да се съхранява при стайна температура. След отваряне да се третира като продукт с кратък срок на годност. Да се консумира до 2 часа след добавянето на вода.
 • Лесно и бързо приготвяне: Разкъсайте опаковката в горната част и налейте 350 мл. топла вода до линията на маркировката. Разбъркайте добре, затворете пакета и оставете да се сготви за 8-10  минути. За най -добри резултати водата трябва да бъде 70 ° C - 100 ° C за супи, яхнии и пълноценни ястия. В извънредни ситуации всички ястия могат да се приготвят и безопасно да се консумират със студена вода, въпреки че времето за рехидратация ще се увеличи от 8 минути на около 40 до 50 минути.
 • Компактна и олекотена опаковка, удобна за носене в раница
 • Подходящо за деца
 • Съставки: Паста (твърда пшеница), сьомга (сьомга (92.6%), сол) (16%), моркови (15%), лук, грах (8%), крем (мляко) (8%), пшенично брашно, рапично олио, царевично нишесте, рибен бульон (сол, малтодекстрин, екстракт от мая, риба, зеленчуци, рапично олио, подправки), чушки, копър (0,04%), антиоксидант (витамин С).
 • Алергени: Риба, глутен, лактоза, мляко
 • Хранителна информация за 500 g готово ястие:
 • Калории: 2518 (kJ)/ 601 (kcal)
 • Мазнини (g) 15
 • Въглехидрати (g) 64
 • Фибри (g) 8       
 • Протеини (g) 27
 • Сол (g) 2,7
 • Приблизителелни размери на опаковката: 20 x 20 x 7 см
 • Тегло Нето: 129 гр.
 • Тегло Бруто: 149 гр.
 • Тегло в готово състояние: 500 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Кремообразна паста със сьомга REAL Turmat Creamy Salmon with Pasta - 500g
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Кремообразна паста със сьомга REAL Turmat Creamy Salmon with Pasta - 500g
Кремообразна паста със сьомга REAL Turmat Creamy Salmon with Pasta - 500g