Лечител за ухапвания от насекоми Heat It Lighting iPhone 6s - 14

Устройството срещу ухапване от насекоми Heat It е уникален по рода си иновативен продукт за лечение на сърбежа, паренето и дискомфорта след ухапване и ужилване от различни насекоми. Това е чудесен избор за третиране на ухапвания от бълхи, комари, конски мухи, оси и пчели, които могат да развалят почивката и съня ви.

Виж пълното описание
Цена
-13%
Специална цена 65.00 лв. Обикновена цена 75.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Устройството срещу ухапване от насекоми Heat It е уникален по рода си иновативен продукт за лечение на сърбежа, паренето и дискомфорта след ухапване и ужилване от различни насекоми. Това е чудесен избор за третиране на ухапвания от бълхи, комари, конски мухи, оси и пчели, които могат да развалят почивката и съня ви. Изключително компактно, леко (едва 4 грама!) и лесно за употреба, устройството Heat It може да се закачи на ключодържателя ви, работи с помощта на личния ви смартфон и ви гарантира много по-приятни мигове сред природата дори, когато бивакувате до водоеми.

 

Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt  Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt  Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА УСТРОЙСТВОТО СРЕЩУ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ HEAT IT?

 • Свалете приложението Heat It от App Store или Google Play. Този продукт е съвместим с iphone 6s - 14. Ако вашият телефон е iphone 15 и нагоре, или работите с Андроид, можете да закупите устройството Heat it, съвместимо с тях.
 • Включете устройството в порта за зареждане на телефона ви. Когато го включите, приложението Heat It се отваря само и ви дава опция за избор на различни режими за лечение на ухапаното място.
 • След като изберете подходящ режим, устройството се загрява (загряването може да отнеме 1-2 минути в зависимост от избрания режим) до 47 или 52 градуса по Целзий.
 • Допрете устройството до засегнатия от ухапване участък от кожата ви. Стартирайте програмата и останете неподвижни докато се изпълни протокола за лечение – той варира от 4 до 9 секунди.
 • Изчакайте няколко минути и ще установите, че сърбежът е изчезнал!

 

Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt  Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt

 

КАКВО СЕ СЛУЧВА ТОЧНО?

При нагряване, фокусирано в засегнатия участък нервите реагират на топлинния стимул като прекъсват предаването на импулси, отговорни за усещането за сърбеж. Те не могат да бъдат предадени до нервните окончания и вие спирате да усещате дразнене. В рамките на няколко секунди докато трае протокола на програмата може да усетите лека болка от загряването, но тя е напълно търпима. Освен елиминиране на усещането за сърбеж, устройството срещу ухапване от насекоми HeatIt подпомага естествените процеси на лечение като намалява възпалението – когато не изпитвате дразнене, вие автоматично не докосвате и „чешете“ мястото, което му помага да се възстанови по-бързо.

 

Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt  Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt  Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt

 

ИСТИНА ЛИ Е ТОВА?

Разработването на устройството срещу ухапване от насекоми Heat It се базира на проведени научни експерименти в проучване, ръководено от проф. Д-р Маурер и проф. Д-р Мец в Берлин. То проследява обратната връзка на над 1750 души и над 12 000 третирани ужилвания от насекоми. Тази цифра е достатъчна за достоверна статистическа извадка. Изводите от изследването показват, че всички тествани ухапвания се влияят от прилагането на топлинния импулс като сърбежът намалява с около 78% след третирането. Специален фокус се дава на ухапванията от комари като най-често срещано оплакване от къмпингуващи и туристи – 10 минути след прилагането на програмата, усещането за сърбеж намалява с 81%. При ухапване от комар слюнката му е чуждо тяло в нашата кръвоносна система – имунната ни система освобождава хистамин, за да се пребори с натрапника като това води до разширяване на кръвоносните съдове – ухапването се подува и се активират рецепторите за болка или сърбеж. Топлинният стимул предизвиква ендогенни реакции, които облекчават тези усещания.

 

Heat It е произведен в Германия и качеството на всеки продукт подлежи на стриктен контрол. Тъй като подхода е иновативен, производителите удължават периода с право на връщане в случай, че не усетите подобрение на третираните места на 100 дни спрямо стандартния 14-дневен срок.

 

Подробно можете да разгледате проучването тук.

 

БЕЗОПАСНО ЛИ Е?

Устройството срещу ухапване от насекоми Heat It е напълно безопасно и може да се използва и върху деца. То включва детски режим, който е по-нежен и подходящ за млада кожа включително за възрастни с по-чувствителна кожа. Все пак поради особено нежната кожа на най-малките деца, производителите ограничават използването до деца над минимум 4 години. Тъй като нагряването може да причини вреда при използване върху очите и други особено чувствителни зони, позволената възраст за самостоятелна употреба е 12 години.

 

Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt  Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt  Устройство срещу ухапване от насекоми HeatIt

 

ЩЕ ИЗТОЩИ ЛИ БАТЕРИЯТА НА СМАРТФОНА?

Не. Няма риск от бързо изтощаване на батерията на смартфона ви и няма риск от прехвърляе на вируси и модификация на работата на телефона ви.

 

КАКВИ РЕЖИМИ ВКЛЮЧВА УСТРОЙСТВОТО СРЕЩУ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ HEAT IT?

Устройството притежава 12 режима с различна продължителност и температура на нагряване като можете лично да установите кой режим е най-подходящ за вашата кожа. При пълен заряд на телефона ви можете да приложите лечебен протокол 1000 пъти, което ви позволява не само да облекчите ухапванията върху вас, а да помогнете на цялото семейство и компания.

Детайли
 • Устройство срещу ухапване от насекоми Heat It
 • Действа чрез концентриран топлинен импулс
 • Намалява усещането за сърбеж с до 81% и ускорява лечението на възпалението
 • Съвместимо с телефони iphone 6s - 14. Ако вашият телефон е iphone 15 и нагоре, или работите с Андроид, можете да закупите устройството Heat it, съвместимо с тях.
 • Перфектно за ухапвания от комари, конски мухи, оси и пчели
 • Разработено на базата на научно проучване, проведено в Берлин
 • Изработено в Германия
 • Напълно безопасна употреба – може да се третират деца над 4 годишна възраст, подходящо за самостоятелна употреба над 12 годишна възраст
 • Подходящо за хора с чувствителна кожа
 • 12 режима на загряване и продължителност на програмата за лечение
 • Прекъсва предаването на стимули, отговарящи за усещането за сърбеж
 • Загряването достига до 47 или 52 градуса по Целзий
 • До 1000 пъти изпълнение на протокол за лечение при напълно зареден телефон
 • 100 дневен тестови период с право на връщане в случай, че прецените, че не действа при вас
 • Изключително компактно и леко, може да се носи на ключодържател
 • Без химически средства
 • Без батерии
 • Не е необходим интернет обхват (нужен е само за сваляне на приложението)
 • Можете да управлявате старта на протокол чрез бутона за сила на звука
 • Тъмен режим за нощна употреба
 • Произвдено в Карлсруе, Германия
 • Тегло: 4 грама
 • Размер: 37.4 х 17.5 х 8.5 мм
 • Консумация на енергия: 0,1% от батерията на смартфона за едно третиране
 • Медицинско изделие клас IIa
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Лечител за ухапвания от насекоми Heat It Lighting iPhone 6s - 14
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Лечител за ухапвания от насекоми Heat It Lighting iPhone 6s - 14
Лечител за ухапвания от насекоми Heat It Lighting iPhone 6s - 14