❄ ПАЗАРУВАЙТЕ ЛЕСНО и БЪРЗО! ДОСТАВКА до 24 ЧАСА!

Лоялни клиенти


Програма за лоялни клиенти на Campingrocks.bg


Ние от Campingrocks.bg ценим всичките ни клиенти, от първия до последния, като предоставяме възможността на редовните ни клиенти да печелят допълнително от своята активност.

 

Чрез успешно регистриране на онлайн поръчка в www.campingrocks.bg, вашият профил автоматично ще бъдете добавен към програмата за лоялни клиенти на Campingrocks.bg. В случай, че направите вашата поръчка по телефона е необходимо да предоставите имайл и телефон за връзка, за да може да ви добавим в програмата за лоялни клиенти.

 
Като лоялни клиенти на Campingrocks.bg вие ще може да пазарувате всички стоки в бъдеще на най-изгодни цени.

 

Всеки регистриран лоялeн клиент на Campingrocks.bg има право на отстъпка от стандартната цена на даден продукт в сайта. Размерът на отстъпката се определя от натрупания оборот в Campingrocks.bg до момента на направената поръчка.

 

За нашите лоялни клиенти предлагаме 3 различни нива на отстъпка:

  1. Първо ниво: При натрупан общ оборот в размер до 499,00 лв - Campingrocks.bg  ви подарява отстъпка в размер на 5%.
  2. Второ ниво: При натрупан оборот между 499,00 лв и 1999,00 лв - Campingrocks.bg ви подарява отстъпка в размер на 10%.
  3. Трето ниво: При натрупан оборот над 1999,00 лв - Campingrocks.bg  ви подарява отстъпка в размер на 15%, както и други допълнителни бонуси и подаръци за лоялните клиенти в тази категория.

 

Важно е да знаете:

  • При надвишаване на определените лимити за натрупан оборот, то вие автоматично преминавате в по-горно ниво на отстъпка и ще може да се възползвате от по-голямата си отстъпка като лоялен клиент още при следващата си поръчка от Campingrocks.bg
  • Отстъпката ви за лоялен клиент (независимо кое ниво на отстъпка сте достигнали) не дава право на отстъпка при пазаруване на стоки в промоция. В случай, че сте лоялен клиент на Campingrocks.bg и искате да закупите продукт на промоционална цена, то вие ще може да се възползвате само от по-високата отстъпка.