Лоялни клиенти


ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ НА CAMPINGROCKS

 


Ние от CampingRocks ценим всичките ни клиенти, от първия до последния, като предоставяме възможността на редовните ни клиенти да печелят допълнително от своята активност.

 

Чрез успешно регистриране на онлайн поръчка или покупка в нашия физически магазин, то Вашият профил автоматично ще бъде добавен към програмата за лоялни клиенти на CampingRocks. 

 

Като наши лоялни клиенти, то Вие ще може да пазарувате всички стоки в бъдеще на най-изгодни цени. Всеки регистриран лоялeн клиент на CampingRocks има право на отстъпка от стандартната цена на всеки продукт в нашия асортимент. Размерът на отстъпката се определя от натрупания оборот в онлайн и във физическия ни магазин до момента на направената поръчка.

 

За нашите лоялни клиенти предлагаме 3 различни нива на отстъпка:

  1. Първо ниво: При натрупан общ оборот в размер до 499.00 лв - ще Ви подаряваме отстъпка в размер на 5%.
  2. Второ ниво:  При натрупан оборот между 499.00 лв и 1999.00 лв -ще Ви подаряваме отстъпка отстъпка в размер на 10%.
  3. Трето ниво: При натрупан оборот над 1999.00 лв - ще Ви подаряваме отстъпка в размер на 15%, както и други допълнителни бонуси и подаръци за лоялните клиенти в тази категория.

 

Важно е да знаете:

  • При надвишаване на определените лимити за натрупан оборот, то вие автоматично преминавате в по-горно ниво на отстъпка и ще може да се възползвате от по-голямата си отстъпка като лоялен клиент още при следващата си поръчка онлайн или във физическия ни магазин.
  • Отстъпката ви за лоялен клиент (независимо кое ниво на отстъпка сте достигнали) не дава право на отстъпка при пазаруване на стоки в промоция. В случай, че сте лоялен клиент на CampingRocks и искате да закупите продукт на промоционална цена, то вие ще може да се възползвате само от по-високата отстъпка в случая.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ! :-)