• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Aerobed

Aerobed

Aerobed

  • Share

Американската марка AeroBed е световен лидер в производството на надуваеми легла и матраци и е част от голяма американска корпорация за висококачествени потребителски стоки, към която принадлежат и марките Coleman, Sevylor и Campingaz, предлагани от Campingrocks.bg.


Историята на AeroBed започва през 1992 година, когато иновативният и изключително бърз метод за надуване и спадане на надуваеми легла е патентован от марката AeroBed. Пускането на пазара на надуваемо легло, което разполага с вградена помпа, надува се за 60 секунди, спада за 15 секунди и е удобно колкото стандартните матраци предизвиква голям успех.
 

След този успех, използвайки разработената вече технология, марката AeroBed въвежда няколко други нови и също толкова иновативни продукта: двойно-високи надуваеми легла, идеални за домашни условия и серия надуваеми легла за употреба по време на къмпинг с преносима електрическа помпа.
 

След продадени над 20 млн. AeroBed легла, в много страни марката AeroBed вече се е превърнала в нарицателно за надуваеми легла и матраци, като печели и много награди за своите иновативни, практични и лесни за употреба продукти.
 

Фирмата влага голям ресурс в научно-развойна дейност и в усъвършенстване на предлаганите си модели. Днес, леглата на  AeroBed са не само най-бързо и лесно надуваемите легла на пазара, но са изработени и от най-съвременните и надеждни материали. Концепцията на фирмата AeroBed е създаване на надуваемо легло, което да е преносимо, здраво, комфортно и което да предлага здравословни условия за почивка на цялото ви тяло, без опасност от болки в гърба при спане.
 

Надуваемите легла на марката AeroBed са идеални като резервно легло за гости, по време на път или ваканция, но често са толкова харесвани, че се използват и като основно легло за почивка у дома, тъй като като лежите на него имате чувството, че сте в облаците.
 

Разгледайте официалният сайт на Aerobed!

Всички продукти