• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Gelert

Gelert

Gelert

  • Share

Историята на великобританската марка за къмпинг и туристическо оборудване Gelert започва през 1975 година в малкото градче Бедгелерт в северните части на Уелс. Верни на своя уелски произход, създателите на Gelert решават да дадат име на компанията, което произлиза от стара средновековна уелска легенда за принц Лиуелин и неговото вярно куче Gelert.
 

От самото си създаване марката Gelert цели да предлага качествено оборудване за къмпинг на добра цена, като стъпка по-стъпка разширява гамата от предлаганите продукти и страните, в които продуктите на Gelert се предлагат.
 

Днес, Gelert е добре позната на европейския пазар къмпинг марка, която има продадени над 100 милиона продукти за своята 38 годишна история. Асортиментът на Gelert включва палатки, спални чували, къмпинг мебели, осветление за къмпинг, раници и всякакви други полезни аксесоари за употреба по време на къмпинг.
 

През лятото на 2013 година марката Gelert беше придобита от голяма великобританска компания за спортни стоки, с цел подобряване на организацията на работа и даване на нова посока на развитие на Gelert.


Разгледайте официалният сайт на Gelert! 

Всички продукти