• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Mountain Equipment

Mountain Equipment

Mountain Equipment

  • Share

Mountain Equipment е добре позната великобританска марка, която специализира повече от 50 години в разработването и производството на оборудване и екипировка за планинарство.
 

Създадена през 1961 г., продуктите на марката Mountain Equipment са използвани от известни катерачи и в големи експедиции, включително в над 175 изкачвания на връх Еверест, така и пътешествия до Северния и Южния полюс.
 

Продуктите на Mountain Equipment са проектирани да бъдат надеждни и сигурни, като всеки отделен продукт се тества от професионални катерачи и планинари, така че да се вземат в предвид и най-малките детайли при употребата му.
 

Основните продукти произвеждани от Mountain Equipment са ръкавици и облекло за планинарство, експедиционни спални чувал и палатки, както и слаклайн ленти. Слаклайнингът е нов вид спорт, който води началото си от света на катерачите и алпинистите, но през последните няколко години става все по-популярно занимание по целия свят, което се практикува от хора на всякаква възраст и с различни умения. Mountain Equipment предлага 3 различни модела слаклайн ленти с различни дължина и ширина.
 

Разгледайте официалният сайт на Mountain Equipment!

Всички продукти