• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Amazonas

Amazonas

Amazonas

  • Share

Amazonas е немска компания с централа в гр. Мюнхен, Германия, но световно известна със своите висококачествени и оригинални бразилски хамаци, произвеждани от 1995 година насам.

 

Фирма Amazonas е специализирана в производството на традиционни и качествени оригинални бразилски хамаци и притежава собствени производствени мощности в североизточна Бразилия.

 

Благодарение на перфектното съчетание от постоянни нововъведения в използваните материали и аксесоари за хамаци с традиционните методи за ръчно тъкане в южна Америка, марката Amazonas успешно се позиционира като водеща в производството на различни модели хамаци.
 

Днес, марката Amazonas, предлага изключително богата гама от продукти за почивка и релакс - хамаци във всякакви размери, висящи столове, рамки и всички необходими допълнителни аксесоари и крепежни елементи. Всички продукти на Amazonas се отличават с шарени и весели цветове, висококачествени и еко-материали и голяма здравина и надеждност.
 

Благодарение на успешния си бизнес да предлага един традиционен продукт по нов и модерен начин, марката Amazonas дистрибутира своите продукти в над 40 страни в 3 различни континента.


Разгледайте официалният сайт на Amazonas! 

Всички продукти