• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Trimm

Trimm
  1. CampingTrimmTents

Trimm

  • Share

Trimm е чешка марка за къмпинг и туристическа екипировка. Сравнително млада, създадена през 2000 година, компанията Trimm Sport е базирана в град Пилзен в Западна Бохемия в Чехия.

 

Основавайки се на съществуващите чешки традиции в къмпингуването и приключенския туризъм и използвайки най-съвременните материали и технологии,  марката Trimm бързо се развива и започва да се харесва все повече на туристи и любители на природата и живота на открито.
 

Марката Trimm цели да предлага продукти с правилен баланс по отношение на качество и цена и успява да го направи по най-добрия начин. Днес, чешката марка е вече добре позната от къмпингари, рибари, планинари, скиори, пътешественици и туристи. Продуктите на Trimm са на световно ниво и се предлагат в над 20 страни и в 3 различни континента - Европа, Азия и Америка.
 

За да постигнат този успех, чехите от Trimm разработват широка гама от продукти за къмпинг, експедиции и туризъм. Предлагаща оборудване както за летни приключения, така и за зимни спортове, Trimm обновява, подобрява и допълва своите колекции всяка година, следвайки най-новите тенденции на пазара.
 

Сред широката гама от продукти на чешката марка Trimm може да намерите палатки и спални чували за различни цели, от семейно събото-неделно къмпингуване до модели, подходящи за сериозни високопланински експедиции (Trimm оборудват участниците в първата украйнско-руска експедиция за изкачване на връх Еверест), богато разнообразие от висококачествени туристически и спортни раници, аксесоари за къмпинг, както и облекло за трекинг, планинарство и ски.
 

Всички продукти на марката Trimm са проектирани със специално внимание към използваните технологии, функционалност, комфорт и стил. За да се гарантира високото качество на екипировката и облеклото, Trim използват материали от най-известни и доказани марки на пазара, като например YKK, Nifco, Nexus, 3M, Реко, DAC, DuPont и други.
 

Продуктите на Trimm са перфектният спътник за авантюристи, къмпингари и туристи, както и на всички хора, които просто искат да останат активни и обичат свободата на движение.
 

Разгледайте официалният сайт на Trimm!

Всички продукти