• Необходимо е да влезете в профила си, за да видите вашите любими продукти!
  • Вашата кошница е празна!

Crewsaver

Crewsaver

Crewsaver

  • Share

Crewsaver е водеща великобританска фирма, производител на екипировка за различни водни спортове: каяк, кану, сърф, уиндсърф, ветроходство и други.
 

Марката Crewsaver, заедно с марката YAK (специализирана в екипировка за гребане с каяк) принадлежат към голяма група от компании, всички от които са насочени към разработване и производство на животоспасяващи продукти и решения, както за индустриални нужди, така и за развлекателни дейности.
 

Продуктите на марката Crewsaver вече години наред са синоним за висококачествено,  надеждно и стилно оборудване за водни спортове. Чрез въвеждането на нови по-леки и здрави материали, Crewsaver успява да предлага модерни, ергономични и технологичнo развити продукти, които да подобряват постиженията на спортистите и да предлагат необходимото ниво на сигурност, на тези, които обичат да практикуват водни спортове през свободното си време.
 

Концепцията на продуктите на Crewsaver e много проста:  продукти,  които вършат работа! Спазвайки този принцип, Crewsaver предлага на своите клиенти широка гама спасителни жилетки за ветроходство, сухи костюми, термо облекло и неопренови костюми, пригодени, за да ви защитят дори и при екстремни условия, ръкавици, обувки и други аксесоари за водни спортове.
 

Независимо дали сте професионалист и търсите най-добрите технологии или сте начинаещ, който ще се оборудва за първи път, то марката Crewsaver може да ви предложи всичко необходимо, за да се чувствате добре и защитени от капризите на времето.
 

Разгледайте официалният сайт на Crewsaver!

Всички продукти